TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT

Onze tofste social video’s

NIEUWS   •   20 mrt. 2018

Klanten vragen ons steeds vaker naar de mogelijkheden voor videopromotie. Wij hebben voor u een aantal voorbeelden onder elkaar gezet zodat u een goede indruk krijgt.

Onze video’s zijn uitermate geschikt om via social media of uw eigen website te delen. U geeft hiermee de kijker een beter beeld bij de toegevoegde waarde die u kunt leveren. Wij helpen u top-of-mind te worden bij potentiële verkopers en kopers in uw werkgebied.

Check hieronder een greep uit onze video collectie.

NAAR NIEUWSOVERZICHT

Onze tofste social video’s

NIEUWS   •   20 mrt. 2018

Klanten vragen ons steeds vaker naar de mogelijkheden voor videopromotie. Wij hebben voor u een aantal voorbeelden onder elkaar gezet zodat u een goede indruk krijgt.

Onze video’s zijn uitermate geschikt om via social media of uw eigen website te delen. U geeft hiermee de kijker een beter beeld bij de toegevoegde waarde die u kunt leveren. Wij helpen u top-of-mind te worden bij potentiële verkopers en kopers in uw werkgebied.

Check hieronder een greep uit onze video collectie.

PREMIUM-BEZICHTIGINGEN

Met onze PREMIUM-bezichtigingen halen we alles uit de kast om verschillende objecten van jullie kantoor te promoten. Voor de verkoper een mooie extra promotie-tool, voor uw kantoor een mooie wijze om aan potentiële verkopers te tonen wat jullie uit de kast halen m.b.t. de promotie van jullie aanbod.

WIJKVIDEO’S

Door het opnemen van wijkvideo’s tonen we potentiële verkopers op ludieke wijze jullie betrokkenheid bij de promotie van hun woonwijk en woning.

Makelaar aan het woord

Met onze ‘Makelaar aan het woord’-video’s geven we inzichten in de woningmarkt en/of vertellen we meer over uw kantoor. We kijken naar het heden en het verleden. Toon jullie kennis van de woningmarkt en laat potentiële verkopers zien dat ze met vertrouwen hun woning bij jullie kunnen aanbieden.

ACTUALITEITEN

Uiteraard spelen we in op actualiteiten. Neem bijvoorbeeld openingen van nieuwe vestigingen of de start van een nieuwbouwproject met een informatie-avond. Of zoals in dit voorbeeld het prachtige schaatsweer waar een makelaar in Friesland natuurlijk niet omheen kan!

360-BEZICHTIGINGEN

Middels 360-bezichtigingen tonen we de innovativiteit van uw kantoor. Jullie nemen potentiële kopers mee naar locatie, waar 360-graden in de rondte kan worden gekeken. Een techniek die nog in de kinderschoenen staat, maar jullie zijn er als eerste bij! De kijker kijkt in de rondte door zijn/haar mobiele telefoon te draaien (alleen op Facebook) of door het scherm te verslepen met een muis.

PREMIUM-BEZICHTIGINGEN

Met onze PREMIUM-bezichtigingen halen we alles uit de kast om verschillende objecten van jullie kantoor te promoten. Voor de verkoper een mooie extra promotie-tool, voor uw kantoor een mooie wijze om aan potentiële verkopers te tonen wat jullie uit de kast halen m.b.t. de promotie van jullie aanbod.

WIJKVIDEO’S

Door het opnemen van wijkvideo’s tonen we potentiële verkopers op ludieke wijze jullie betrokkenheid bij de promotie van hun woonwijk en woning.

Makelaar aan het woord

Met onze ‘Makelaar aan het woord’-video’s geven we inzichten in de woningmarkt en/of vertellen we meer over uw kantoor. We kijken naar het heden en het verleden. Toon jullie kennis van de woningmarkt en laat potentiële verkopers zien dat ze met vertrouwen hun woning bij jullie kunnen aanbieden.

ACTUALITEITEN

Uiteraard spelen we in op actualiteiten. Neem bijvoorbeeld openingen van nieuwe vestigingen of de start van een nieuwbouwproject met een informatie-avond. Of zoals in dit voorbeeld het prachtige schaatsweer waar een makelaar in Friesland natuurlijk niet omheen kan!

360-BEZICHTIGINGEN

Middels 360-bezichtigingen tonen we de innovativiteit van uw kantoor. Jullie nemen potentiële kopers mee naar locatie, waar 360-graden in de rondte kan worden gekeken. Een techniek die nog in de kinderschoenen staat, maar jullie zijn er als eerste bij! De kijker kijkt in de rondte door zijn/haar mobiele telefoon te draaien (alleen op Facebook) of door het scherm te verslepen met een muis.

Wilt u graag meer informatie over ons social media pakket? Of bent u al social media klant en wilt u een van de voorbeelden ook graag bij uw makelaardij toegepast zien, dan horen wij dat graag!

RAYMOND JONGERIUS
Marketing & Social Media Management

Wilt u graag meer informatie over ons social media pakket? Of bent u al social media klant en wilt u een van de voorbeelden ook graag bij uw makelaardij toegepast zien, dan horen wij dat graag!

RAYMOND JONGERIUS
Marketing & Social Media Management