TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT

We hebben in het eerste kwartaal van 2018 niet stil gezeten!

NIEUWS   •   29 mrt. 2018

Elke dag een beetje beter is een slogan die inmiddels door veel bedrijven wordt gebruikt en toegepast. Er naar streven is één ding, het naleven is iets anders. Om u mee te nemen hoe wij elke dag een beetje beter worden houden wij u regelmatig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen via onze nieuwsbrief.

Verbeteren op basis van Klantfeedback

Elk kwartaal sturen wij een klanttevredenheidsonderzoek uit. Op basis hiervan ontwikkelen we nieuwe producten en verbeteren wij onze service. Wanneer een klant ontevreden is bellen wij na en ondernemen we direct actie. De feedback halen we niet alleen uit het klanttevredenheidsonderzoek, maar ook uit de analyses van klantcontacten en revisie-aanvragen. Iedere twee weken komen we met alle teams samen om de Klantfeedback door te nemen. We koppelen de bevindingen terug aan alle teams en dragen zorg voor snelle opvolging. Begin April krijgt u het nieuwe Klanttevredenheidsonderzoek aangeboden via het Dashboard. Het onderzoek is vrijwillig, u hoeft het dus niet meer in te vullen voordat u verder kunt gaan op onze site.

Wat is er nieuw?!

Onderstaand vindt u een greep uit de nieuwe features die wij in de afgelopen maanden voor u hebben ingevoerd. Van nieuwe promotieproducten tot toevoegingen aan uw dashboard.

GRATIS brochure-editor

Bij elke fotografie opdracht krijgt u van ons een gave GRATIS brochure, welke u zelf kunt aanpassen. Wilt u liever een op maat gemaakt template? Ook dat kunnen onze designers voor u verzorgen!

NU.nl adverteren

Veel makelaars hebben inmiddels facebook ontdekt. Maar u kunt nu nog beter uw doelgroep targetten. In samenwerking met Sanoma heeft ZIEN24 een nieuw product ontwikkeld. Lokaal adverteren voor woningen op nu.nl

Planningstool

Een lang gekoesterde wens is in vervulling gegaan. We hebben ontzettend hard gewerkt aan onze eigen planningstool die ervoor moet zorgen dat we betere routes krijgen en meer online inplan mogelijkheden. Vanaf april kunt u een nieuw inplan menu verwachten.

Meetrapporten uitgebreid en gepersonaliseerd.

Van een simpele tabel naar een volwaardig verslag, het meetrapport geeft u nu nog meer informatie. Daarnaast kunnen wij nu ook het rapport in uw huisstijl opmaken.

Vragen over deze nieuwe features? Leg uw vragen aan ons voor middels onze chatfunctie in uw persoonlijke dashboard. Of neem contact op middels onderstaande contactgegevens.

BOY VAN HOUTEN
Directeur

NAAR NIEUWSOVERZICHT

We hebben in het eerste kwartaal van 2018 niet stil gezeten!

NIEUWS   •   29 mrt. 2018

Elke dag een beetje beter is een slogan die inmiddels door veel bedrijven wordt gebruikt en toegepast. Er naar streven is één ding, het naleven is iets anders. Om u mee te nemen hoe wij elke dag een beetje beter worden houden wij u regelmatig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen via onze nieuwsbrief.

Verbeteren op basis van Klantfeedback

Elk kwartaal sturen wij een klanttevredenheidsonderzoek uit. Op basis hiervan ontwikkelen we nieuwe producten en verbeteren wij onze service. Wanneer een klant ontevreden is bellen wij na en ondernemen we direct actie. De feedback halen we niet alleen uit het klanttevredenheidsonderzoek, maar ook uit de analyses van klantcontacten en revisie-aanvragen. Iedere twee weken komen we met alle teams samen om de Klantfeedback door te nemen. We koppelen de bevindingen terug aan alle teams en dragen zorg voor snelle opvolging. Begin April krijgt u het nieuwe Klanttevredenheidsonderzoek aangeboden via het Dashboard. Het onderzoek is vrijwillig, u hoeft het dus niet meer in te vullen voordat u verder kunt gaan op onze site.

Wat is er nieuw?!

Onderstaand vindt u een greep uit de nieuwe features die wij in de afgelopen maanden voor u hebben ingevoerd. Van nieuwe promotieproducten tot toevoegingen aan uw dashboard.

GRATIS brochure-editor

Bij elke fotografie opdracht krijgt u van ons een gave GRATIS brochure, welke u zelf kunt aanpassen. Wilt u liever een op maat gemaakt template? Ook dat kunnen onze designers voor u verzorgen!

NU.nl adverteren

Veel makelaars hebben inmiddels facebook ontdekt. Maar u kunt nu nog beter uw doelgroep targetten. In samenwerking met Sanoma heeft ZIEN24 een nieuw product ontwikkeld. Lokaal adverteren voor woningen op nu.nl

Planningstool

Een lang gekoesterde wens is in vervulling gegaan. We hebben ontzettend hard gewerkt aan onze eigen planningstool die ervoor moet zorgen dat we betere routes krijgen en meer online inplan mogelijkheden. Vanaf april kunt u een nieuw inplan menu verwachten.

Meetrapporten uitgebreid en gepersonaliseerd.

Van een simpele tabel naar een volwaardig verslag, het meetrapport geeft u nu nog meer informatie. Daarnaast kunnen wij nu ook het rapport in uw huisstijl opmaken.

Vragen over deze nieuwe features? Leg uw vragen aan ons voor middels onze chatfunctie in uw persoonlijke dashboard. Of neem contact op middels onderstaande contactgegevens.

BOY VAN HOUTEN
Directeur

ADRES

Fascinatio Boulevard 522
2909 VA Capelle aan den IJssel

KVK

56838638

BTW

NL 8523.25.599.B.01