TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT

Onze tofste social video’s

NIEUWS   •   16 aug. 2018

ZIEN24 is ervan overtuigd dat online marketing vandaag de dag onmisbaar is. Al geruime tijd produceren wij social video’s voor onze social-klanten. Op deze wijze helpen wij hen top-of-mind te worden bij potentiële verkopers en kopers in hun werkgebied.

Een woningvideo, wijkvideo, ‘Makelaar aan het woord’-video of toch liever een 360-bezichtiging? Ons creatieve social-team helpt jullie hier graag mee verder. De op maat gemaakte visualisaties zijn geschikt voor zowel jullie website als jullie social-kanalen.

Nieuwsgierig naar onze producties? Bekijk onderstaande drie voorbeelden van onze tofste social-video’s.

NAAR NIEUWSOVERZICHT

Onze tofste social video’s

NIEUWS   •   16 aug. 2018

ZIEN24 is ervan overtuigd dat online marketing vandaag de dag onmisbaar is. Al geruime tijd produceren wij social video’s voor onze social-klanten. Op deze wijze helpen wij hen top-of-mind te worden bij potentiële verkopers en kopers in hun werkgebied.

Een woningvideo, wijkvideo, ‘Makelaar aan het woord’-video of toch liever een 360-bezichtiging? Ons creatieve social-team helpt jullie hier graag mee verder. De op maat gemaakte visualisaties zijn geschikt voor zowel jullie website als jullie social-kanalen.

Nieuwsgierig naar onze producties? Bekijk onderstaande drie voorbeelden van onze tofste social-video’s.

PREMIUM-BEZICHTIGINGEN

In opdracht van Van Spronsen Makelaars in Hendrik-Ido-Ambacht produceerden wij een ‘Woningvideo’. Voor dit product halen we alles uit de kast om een woning zo goed mogelijk uit te lichten. Het gaat er tenslotte om dat potentiële verkopers zien hoe makelaars er alles aan doen een woning zo snel mogelijk te verkopen.

WIJKVIDEO

Ons marketingteam ging aan de slag voor 076 Makelaardij in Etten-Leur waar een ‘Wijkvideo’ is opgenomen. Deze video wekt interesse bij zowel potentiële kopers als verkopers. Zo worden beide partijen op een speelse en innovatieve manier betrokken bij de promotie van hun (toekomstige) woonwijk en woning.

Nieuwbouwproject-video

Kuijs Reinder Kakes Makelaars is momenteel betrokken bij een uniek nieuwbouwproject waar binnenkort 25 kavels worden gebouwd. Om dit te promoten hebben wij een video gemaakt waarin dit plan op een wel heel originele manier wordt uitgelicht. ‘Out of the box’-denken doen wij graag om tot de meest innovatieve ideeën te komen. Kijk en ontdek wat ZIEN24 voor jullie in petto heeft!

PREMIUM-BEZICHTIGINGEN

In opdracht van Van Spronsen Makelaars in Hendrik-Ido-Ambacht produceerden wij een ‘Woningvideo’. Voor dit product halen we alles uit de kast om een woning zo goed mogelijk uit te lichten. Het gaat er tenslotte om dat potentiële verkopers zien hoe makelaars er alles aan doen een woning zo snel mogelijk te verkopen.

WIJKVIDEO

Ons marketingteam ging aan de slag voor 076 Makelaardij in Etten-Leur waar een ‘Wijkvideo’ is opgenomen. Deze video wekt interesse bij zowel potentiële kopers als verkopers. Zo worden beide partijen op een speelse en innovatieve manier betrokken bij de promotie van hun (toekomstige) woonwijk en woning.

NIEUWBOUWPROJECT-VIDEO

Kuijs Reinder Kakes Makelaars is momenteel betrokken bij een uniek nieuwbouwproject waar binnenkort 25 kavels worden gebouwd. Om dit te promoten hebben wij een video gemaakt waarin dit plan op een wel heel originele manier wordt uitgelicht. ‘Out of the box’-denken doen wij graag om tot de meest innovatieve ideeën te komen. Kijk en ontdek wat ZIEN24 voor jullie in petto heeft!

Om alvast in de social media-sferen te komen, hebben wij een aantal tips voor jullie verzameld. Download ze gratis middels onderstaande link.

DOWNLOAD ONZE SOCIAL-TIPS

Met ons samenwerken en benieuwd naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Ons enthousiaste team kan niet wachten om samen met u aan de slag te gaan!

Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op om te sparren over de mogelijkheden. Bel ons via het telefoonnummer 010-340 5002 (optie 3) of mail direct naar raymond@zien24.nl.

RAYMOND JONGERIUS
Marketing & Social Media Management

Om alvast in de social media-sferen te komen, hebben wij een aantal tips voor jullie verzameld. Download ze gratis middels onderstaande link.

DOWNLOAD ONZE SOCIAL-TIPS

Met ons samenwerken en benieuwd naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Ons enthousiaste team kan niet wachten om samen met u aan de slag te gaan!

Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op om te sparren over de mogelijkheden. Bel ons via het telefoonnummer 010-340 5002 (optie 3) of mail direct naar raymond@zien24.nl.

RAYMOND JONGERIUS
Marketing & Social Media Management