TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT

‘Het allerleukst aan fotograferen is het contact met mensen’

NIEUWS   •   23 aug. 2018

‘Het allerleukst aan fotograferen is het contact met mensen’

Dit zijn de woorden van ZIEN24-fotograaf Danique (27). Het kan zijn dat u haar weleens heeft gezien voor het fotograferen van uw verkoopobjecten, want deze topper werkt al bijna 5 jaar voor ZIEN24. Samen met meer dan 50 andere fotografen sjeest ze door het hele land om woningen zo optimaal mogelijk in beeld te brengen en het aanbod op een professionele en fraaie manier te presenteren.

Maar wat doet Danique precies? In onze nieuwe rubriek ‘Een kijkje achter de schermen bij…’ geven wij u hierover een beter beeld. In onderstaande video neemt ze u mee op foto-avontuur om al het reilen en zeilen te vertellen van haar werkzaamheden als fotograaf bij ZIEN24.

In een ‘Een kijkje achter de schermen bij..’ vertellen we u wat er bij ons op de achtergrond gebeurt om uw woningvisualisatie te kunnen realiseren. Het eerste verhaal over onze planners nog niet gelezen? Klik dan hier!

TESS MAIDMAN
Content manager

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT

‘Het allerleukst aan fotograferen is het contact met mensen’

NIEUWS   •   23 aug. 2018

‘Het allerleukst aan fotograferen is het contact met mensen’

Dit zijn de woorden van ZIEN24-fotograaf Danique (27). Het kan zijn dat u haar weleens heeft gezien voor het fotograferen van uw verkoopobjecten, want deze topper werkt al bijna 5 jaar voor ZIEN24. Samen met meer dan 50 andere fotografen sjeest ze door het hele land om woningen zo optimaal mogelijk in beeld te brengen en het aanbod op een professionele en fraaie manier te presenteren.

Maar wat doet Danique precies? In onze nieuwe rubriek ‘Een kijkje achter de schermen bij…’ geven wij u hierover een beter beeld. In onderstaande video neemt ze u mee op foto-avontuur om al het reilen en zeilen te vertellen van haar werkzaamheden als fotograaf bij ZIEN24.

In een ‘Een kijkje achter de schermen bij..’ vertellen we u wat er bij ons op de achtergrond gebeurt om uw woningvisualisatie te kunnen realiseren. Het eerste verhaal over onze planners nog niet gelezen? Klik dan hier!

TESS MAIDMAN
Content manager