TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT

Onze tofste social video’s

NIEUWS   •   1 nov. 2018

ZIEN24 is ervan overtuigd dat online marketing vandaag de dag onmisbaar is. Al geruime tijd produceren wij social video’s voor onze social-klanten en deze delen we graag met jullie. Wij helpen onze klanten top-of-mind te worden bij potentiële verkopers en kopers in hun werkgebied.

Een toffe woningvideo of een ‘Praatjes makers’-video waarin kinderen vertellen over hun visie op de aan- of verkoop van een woning? Ons creatieve social-team helpt jullie graag in het bedenken van te gekke content. De op maat gemaakte visualisaties zijn geschikt voor zowel jullie website als op jullie social-kanalen.

Nieuwsgierig naar onze producties? Bekijk onderstaande drie voorbeelden van onze tofste social-video’s van de afgelopen periode.

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT

Onze tofste social video’s

NIEUWS   • 1 nov. 2018

ZIEN24 is ervan overtuigd dat online marketing vandaag de dag onmisbaar is. Al geruime tijd produceren wij social video’s voor onze social-klanten en deze delen we graag met jullie. Wij helpen onze klanten top-of-mind te worden bij potentiële verkopers en kopers in hun werkgebied.

Een toffe woningvideo of een ‘Praatjes makers’-video waarin kinderen vertellen over hun visie op de aan- of verkoop van een woning? Ons creatieve social-team helpt jullie graag in het bedenken van te gekke content. De op maat gemaakte visualisaties zijn geschikt voor zowel jullie website als op jullie social-kanalen.

Nieuwsgierig naar onze producties? Bekijk onderstaande drie voorbeelden van onze tofste social-video’s van de afgelopen periode.

PREMIUM-BEZICHTIGING

Voor Maarten Makelaardij Drechtsteden namen we deze woningbezichtiging op met een kleine twist. Net even anders! Waarom? Door te blijven innoveren met de wijze waarop we de woningen in beeld brengen, onderscheiden we onze klanten van hun conculega’s.

WIJKVIDEO

Ons marketingteam ging aan de slag voor Sinke Komejan Makelaars in Middelburg waar een ‘Wijkvideo’ werd opgenomen. Deze wijkvideo wekt interesse bij zowel potentiële kopers als verkopers. Zo worden beide partijen op een speelse en innovatieve manier betrokken bij de promotie van hun (toekomstige) woonwijk en woning.

PRAATJES MAKERS

In deze video hebben we de aan- en verkoop van een woning vanaf een heel ander standpunt belicht. Voor VMG Makelaars interviewden we twee kleine toekomstige kopers. Hoe denken zij over de verkoop van een woning? Wat doe je als er meerdere geïnteresseerden zijn? En waar moet een woning nou eigenlijk aan voldoen?

TEASER VIDEO

In opdracht van 076 Makelaardij produceerden wij deze teaser voorafgaand aan de uiteindelijke ‘Woningvideo’. Een leuke en gekscherende manier om de woning alvast onder de aandacht te brengen bij de doelgroep. De daadwerkelijke woningvideo staat onder deze video.

PREMIUM-BEZICHTIGING

In opdracht van 076 Makelaardij produceerden wij deze ‘Woningvideo’. Met dit product halen we alles uit de kast om een woning zo goed mogelijk uit te lichten. Het gaat er tenslotte om dat potentiële verkopers zien hoe de makelaar er alles aan doet om een woning zo snel mogelijk te verkopen.

PREMIUM-BEZICHTIGING

Voor Maarten Makelaardij Drechtsteden namen we deze woningbezichtiging op met een kleine twist. Net even anders! Waarom? Door te blijven innoveren met de wijze waarop we de woningen in beeld brengen, onderscheiden we onze klanten van hun conculega’s.

WIJKVIDEO

Ons marketingteam ging aan de slag voor Sinke Komejan Makelaars in Middelburg waar een ‘Wijkvideo’ werd opgenomen. Deze wijkvideo wekt interesse bij zowel potentiële kopers als verkopers. Zo worden beide partijen op een speelse en innovatieve manier betrokken bij de promotie van hun (toekomstige) woonwijk en woning.

PRAATJES MAKERS

In deze video hebben we de aan- en verkoop van een woning vanaf een heel ander standpunt belicht. Voor VMG Makelaars interviewden we twee kleine toekomstige kopers. Hoe denken zij over de verkoop van een woning? Wat doe je als er meerdere geïnteresseerden zijn? En waar moet een woning nou eigenlijk aan voldoen?

TEASER VIDEO

In opdracht van 076 Makelaardij produceerden wij deze teaser voorafgaand aan de uiteindelijke ‘Woningvideo’. Een leuke en gekscherende manier om de woning alvast onder de aandacht te brengen bij de doelgroep. De daadwerkelijke woningvideo staat onder deze video.

PREMIUM-BEZICHTIGING

In opdracht van 076 Makelaardij produceerden wij deze ‘Woningvideo’. Met dit product halen we alles uit de kast om een woning zo goed mogelijk uit te lichten. Het gaat er tenslotte om dat potentiële verkopers zien hoe de makelaar er alles aan doet om een woning zo snel mogelijk te verkopen.

Om alvast in de social media-sferen te komen, hebben wij een aantal tips voor jullie verzameld. Download ze gratis middels onderstaande link.

DOWNLOAD ONZE SOCIAL-TIPS

Met ons samenwerken en benieuwd naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Ons enthousiaste team kan niet wachten om samen met u aan de slag te gaan!

Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op om te sparren over de mogelijkheden. Bel ons via het telefoonnummer 010-340 5002 (optie 3) of mail direct naar raymond@zien24.nl.

RAYMOND JONGERIUS
Marketing & Social Media Management

Om alvast in de social media-sferen te komen, hebben wij een aantal tips voor jullie verzameld. Download ze gratis middels onderstaande link.

DOWNLOAD ONZE SOCIAL-TIPS

Met ons samenwerken en benieuwd naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Ons enthousiaste team kan niet wachten om samen met u aan de slag te gaan!

Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op om te sparren over de mogelijkheden. Bel ons via het telefoonnummer 010-340 5002 (optie 3) of mail direct naar raymond@zien24.nl.

RAYMOND JONGERIUS
Marketing & Social Media Management