TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT

6x Tips & tricks:

Hoe presenteer je voor de camera?

NIEUWS   •   17 jan. 2019

Neemt ZIEN24 uw social media-zorgen al uit handen? Of neemt u wellicht zelf wel eens video’s op? Speciaal voor u hebben wij een toffe video in petto die kan helpen ter voorbereiding van toekomstige video-opnames voor op Facebook of Instagram.

Steeds meer makelaars hebben door dat videomarketing alsmaar belangrijker wordt voor de vindbaarheid en herkenbaarheid van hun bedrijf. Zo bestaat 74% van al het online traffic uit videocontent en bekijken dagelijks 500 miljoen mensen filmpjes via Facebook. Hieruit kunnen we concluderen dat het zeer belangrijk is om videocontent te creëren. Als makelaar is het van belang om zelf voor de camera te staan, want dat zorgt voor vertrouwen en herkenbaarheid bij potentiële (ver)kopers. Maar, presenteren voor de camera: hoe doe je dat? In deze video vertellen onze videografen de do’s en don’ts!

Enthousiast geworden?
Neemt ZIEN24 uw social media-zorgen nog niet uit handen, maar hebben wij uw interesse gewekt na het bekijken van deze video? Zoals hierboven genoemd verzorgt ZIEN24 niet alleen de perfecte woningpresentatie voor makelaars. Wij kunnen tevens managen dat de naamsbekendheid van uw bedrijf vele malen groter wordt dan het nu is middels ons product Social Media Management.

Ons marketing-team bedenkt en creëert social-content die interessant is voor uw lokale doelgroep. Van nieuw aanbod tot actualiteiten over de woningmarkt en van premium woningvideo’s tot video’s over nieuwbouwprojecten, met de juiste dosis aan informatie zorgen wij ervoor dat uw doelgroep op de hoogte blijft over deze branche en uw nieuwste aanmeldingen. Zo wekt u de interesse van uw (potentiële) (ver)kopers.

Bel ons gerust
Interesse in meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Neem vooral contact op met ons marketing- of salesteam via 010 340 50 02. Wij komen graag langs om de mogelijkheden met u te bespreken. ZIEN24 ziet toe dat potentiële (ver)kopers niet meer om uw makelaardij heen kunnen.

Om alvast in de social media-sferen te komen, hebben wij een aantal tips voor jullie verzameld. Download ze gratis middels onderstaande link.

Download onze GRATIS social-tips
TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT

6x Tips & tricks:

Hoe presenteer je voor de camera?

NIEUWS   •   17 jan. 2019

Neemt ZIEN24 uw social media-zorgen al uit handen? Of neemt u wellicht zelf wel eens video’s op? Speciaal voor u hebben wij een toffe video in petto die kan helpen ter voorbereiding van toekomstige video-opnames voor op Facebook of Instagram.

Steeds meer makelaars hebben door dat videomarketing alsmaar belangrijker wordt voor de vindbaarheid en herkenbaarheid van hun bedrijf. Zo bestaat 74% van al het online traffic uit videocontent en bekijken dagelijks 500 miljoen mensen filmpjes via Facebook. Hieruit kunnen we concluderen dat het zeer belangrijk is om videocontent te creëren. Als makelaar is het van belang om zelf voor de camera te staan, want dat zorgt voor vertrouwen en herkenbaarheid bij potentiële (ver)kopers. Maar, presenteren voor de camera: hoe doe je dat? In deze video vertellen onze videografen de do’s en don’ts!

Enthousiast geworden?
Neemt ZIEN24 uw social media-zorgen nog niet uit handen, maar hebben wij uw interesse gewekt na het bekijken van deze video? Zoals hierboven genoemd verzorgt ZIEN24 niet alleen de perfecte woningpresentatie voor makelaars. Wij kunnen tevens managen dat de naamsbekendheid van uw bedrijf vele malen groter wordt dan het nu is middels ons product Social Media Management.

Ons marketing-team bedenkt en creëert social-content die interessant is voor uw lokale doelgroep. Van nieuw aanbod tot actualiteiten over de woningmarkt en van premium woningvideo’s tot video’s over nieuwbouwprojecten, met de juiste dosis aan informatie zorgen wij ervoor dat uw doelgroep op de hoogte blijft over deze branche en uw nieuwste aanmeldingen. Zo wekt u de interesse van uw (potentiële) (ver)kopers.

Bel ons gerust
Interesse in meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Neem vooral contact op met ons marketing- of salesteam via 010 340 50 02. Wij komen graag langs om de mogelijkheden met u te bespreken. ZIEN24 ziet toe dat potentiële (ver)kopers niet meer om uw makelaardij heen kunnen.

Om alvast in de social media-sferen te komen, hebben wij een aantal tips voor jullie verzameld. Download ze gratis middels onderstaande link.

Download onze GRATIS social-tips