TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT

Zo verloopt het nieuwe inmeetproces bij ZIEN24!

NIEUWS   •   2 mei 2019

De afgelopen weken heeft u veel informatie van ons ontvangen over het nieuwe inmeten bij ZIEN24. We vertelden dat de digitale afstandsmeter verleden tijd is en dat de scanner hiervoor in de plaats is gekomen. Ook praatten we u bij over de ins- en outs van dit nieuwe apparaat en we gaven een update over de ervaringen tot nu toe. Maar wat gebeurt er precies nadat de inmeter of fotograaf de woning met de scanner heeft ingemeten? Wat moet er allemaal achter de schermen plaatsvinden voordat uw plattegronden en meetrapporten in uw dashboard worden opgeleverd?

Deze interessante informatie willen we graag met u delen aan de hand van een video. Uiteindelijk zegt beeld meer dan duizend woorden. Het inmeetproces bij ZIEN24 verloopt nu in vier stappen die Nils, accountmanager bij ons bedrijf, in de video naloopt. Hij geeft u een kijkje in onze ‘inmeet-keuken’, want deze snelle, innovatieve en tijdbesparende manier zorgt ervoor dat inmeten veel gemakkelijker is geworden dan voorheen.

Waarom zou u woningen handmatig inmeten als het ook geautomatiseerd, sneller en nauwkeuriger kan?! Wilt u alle ins- en outs van deze nieuwe manier van inmeten? Neem een kijkje op onze inmeten-pagina en ontdek meer over onze scanners.

Meer over onze scanners
TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT

Zo verloopt het nieuwe inmeetproces bij ZIEN24!

NIEUWS   •   2 mei 2019

De afgelopen weken heeft u veel informatie van ons ontvangen over het nieuwe inmeten bij ZIEN24. We vertelden dat de digitale afstandsmeter verleden tijd is en dat de scanner hiervoor in de plaats is gekomen. Ook praatten we u bij over de ins- en outs van dit nieuwe apparaat en we gaven een update over de ervaringen tot nu toe. Maar wat gebeurt er precies nadat de inmeter of fotograaf de woning met de scanner heeft ingemeten? Wat moet er allemaal achter de schermen plaatsvinden voordat uw plattegronden en meetrapporten in uw dashboard worden opgeleverd?

Deze interessante informatie willen we graag met u delen aan de hand van een video. Uiteindelijk zegt beeld meer dan duizend woorden. Het inmeetproces bij ZIEN24 verloopt nu in vier stappen die Nils, accountmanager bij ons bedrijf, in de video naloopt. Hij geeft u een kijkje in onze ‘inmeet-keuken’, want deze snelle, innovatieve en tijdbesparende manier zorgt ervoor dat inmeten veel gemakkelijker is geworden dan voorheen.

Waarom zou u woningen handmatig inmeten als het ook geautomatiseerd, sneller en nauwkeuriger kan?! Wilt u alle ins- en outs van deze nieuwe manier van inmeten? Neem een kijkje op onze inmeten-pagina en ontdek meer over onze scanners.

Meer over onze scanners