TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT

Wie is het brein achter uw klantendashboard?

NIEUWS   •   7 jun. 2019

ZIEN24 streeft ernaar uw klantendashboard zo gebruiksvriendelijk mogelijk te houden. U krijgt hier regelmatig een nieuwsbrief over. We houden u op de hoogte over wat voor aanpassingen ons Techteam allemaal heeft doorgevoerd en wat voor eventuele nieuwe features zij hebben geïmplementeerd. Maar wie is het brein hierachter? En hoe verbeteren deze mannen, op basis van uw feedback, de systemen? Maak kennis met onze developers!

Om onze systemen te blijven ontwikkelen is het zoals Sander in bovenstaande video benoemde van belang dat we ook uw feedback meenemen in onze development-plannen. Juist uw mening over de werking van ons klantendashboard is belangrijk om ervoor te zorgen dat ons systeem steeds gebruiksvriendelijker wordt en blijft innoveren.

Wilt u ook uw feedback aan ons development-team doorgeven? Dat kan!

Laat uw feedback achter

Heeft u vragen over deze nieuwsbrief? Bel 010 340 5002 of laat een berichtje achter in onze LIVE-chat in uw dashboard.

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT

Wie is het brein achter uw klantendashboard?

NIEUWS   •   7 jun. 2019

ZIEN24 streeft ernaar uw klantendashboard zo gebruiksvriendelijk mogelijk te houden. U krijgt hier regelmatig een nieuwsbrief over. We houden u op de hoogte over wat voor aanpassingen ons Techteam allemaal heeft doorgevoerd en wat voor eventuele nieuwe features zij hebben geïmplementeerd. Maar wie is het brein hierachter? En hoe verbeteren deze mannen, op basis van uw feedback, de systemen? Maak kennis met onze developers!

Om onze systemen te blijven ontwikkelen is het zoals Sander in bovenstaande video benoemde van belang dat we ook uw feedback meenemen in onze development-plannen. Juist uw mening over de werking van ons klantendashboard is belangrijk om ervoor te zorgen dat ons systeem steeds gebruiksvriendelijker wordt en blijft innoveren.

Wilt u ook uw feedback aan ons development-team doorgeven? Dat kan!

Laat uw feedback achter

Heeft u vragen over deze nieuwsbrief? Bel 010 340 5002 of laat een berichtje achter in onze LIVE-chat in uw dashboard.

Heeft u feedback m.b.t. bijvoorbeeld uw dashboard?

Deel het met ons Development-team via onderstaand formulier!

Heeft u feedback m.b.t. bijvoorbeeld uw dashboard?

Deel het met ons Development-team via onderstaand formulier!