TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT

Onze stylingtips

Om ervoor te zorgen dat onze fotografen een woning optimaal kunnen presenteren, is het van belang dat de woning tijdig wordt opgeruimd en overbodige spullen worden weggehaald. Het lastige aan de termen ‘opruimen’ en ‘overbodige spullen’ is dat dit vrij relatief en persoonlijk is; sommige zaken valt de verkoper helemaal niet op. Sterker nog; de verkoper ervaart bepaalde spullen juist als sfeervol terwijl deze op beeld erg storend kunnen zijn.

Daarom stuurt ZIEN24 de verkoper een aantal stylingvideo’s toe die hij of zij kan bekijken voordat de fotografie-afspraak plaatsvindt. Echter is uit onze statistieken gebleken dat u het prettiger vindt de klant te voorzien van één video. Daar konden wij ons zeer zeker in vinden. Waarom zou u acht filmpjes bekijken als u er met één ook al snel duidelijkheid heeft? Wij gaven één van onze videografen de opdracht een duidelijke video te creëren waarin alle facetten van een goed voorbereide woning naar voren komen. Vanaf volgende week zullen wij onze vernieuwde stylingvideo gaan gebruiken om de verkoper voor te bereiden op onze fotografie-afspraak die u hieronder kunt bekijken.

Wij raden u aan de klant te vertellen deze nieuwe video goed te bekijken voordat onze fotograaf langskomt. Een goede samenwerking zorgt voor snelle en kwalitatief goede foto’s en dat is waar ZIEN24 te allen tijde voor waakt! Onderstaand vindt u onze losse filmpjes waarin per ruimte gedetailleerder wordt uitgelicht hoe de woning het beste voorbereid kan worden. Mocht de verkoper twijfels hebben over bijvoorbeeld de voortuin, hal of hobbykamer? Dan kan hij of zij deze video’s bekijken!

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT

Onze stylingtips

Om ervoor te zorgen dat onze fotografen een woning optimaal kunnen presenteren, is het van belang dat de woning tijdig wordt opgeruimd en overbodige spullen weghaalt. Het lastige aan de termen ‘opruimen’ en ‘overbodige spullen’ is dat dit vrij relatief en persoonlijk is; sommige zaken valt de verkoper helemaal niet op. Sterker nog; de verkoper ervaart bepaalde spullen juist als sfeervol terwijl deze op beeld erg storend kunnen zijn.

Daarom stuurt ZIEN24 de verkoper een aantal stylingvideo’s toe die hij of zij kan bekijken voordat de fotografie-afspraak plaatsvindt. Echter is uit onze statistieken gebleken dat u het prettiger vindt de klant te voorzien van één video. Daar konden wij ons zeer zeker in vinden. Waarom zou u acht filmpjes bekijken als u er met één ook al snel duidelijkheid heeft? Wij gaven één van onze videografen de opdracht een duidelijke video te creëren waarin alle facetten van een goed voorbereide woning naar voren komen. Vanaf volgende week zullen wij onze vernieuwde stylingvideo gaan gebruiken om de verkoper voor te bereiden op onze fotografie-afspraak die u hieronder kunt bekijken.

Wij raden u aan de klant te vertellen deze nieuwe video goed te bekijken voordat onze fotograaf langskomt. Een goede samenwerking zorgt voor snelle en kwalitatief goede foto’s en dat is waar ZIEN24 te allen tijde voor waakt! Onderstaand vindt u onze losse filmpjes waarin per ruimte gedetailleerder wordt uitgelicht hoe de woning het beste voorbereid kan worden. Mocht de verkoper twijfels hebben over bijvoorbeeld de voortuin, hal of hobbykamer? Dan kan hij/zij deze video’s bekijken!

Losse woonruimten

Wij raden u aan om deze video’s goed door te nemen voordat onze fotograaf en/of inmeter langskomt zodat we met elkaar een optimale presentatie van de woning kunnen maken.

Losse woonruimten

Wij raden u aan om deze video’s goed door te nemen voordat onze fotograaf en/of inmeter langskomt zodat we met elkaar een optimale presentatie van de woning kunnen maken.

Voortuin

Snelle tips: Verwijder wanneer nodig de vuilnisbakken en plaats deze tijdelijk bij bijvoorbeeld de buren. Berg ook even het ‘Te koop’ bord op. Meer tips? Check de video!

Voortuin

Snelle tips: Verwijder wanneer nodig de vuilnisbakken en plaats deze tijdelijk bij bijvoorbeeld de buren. Berg ook even het ‘Te koop’ bord op. Meer tips? Check de video!

Hal

Snelle tips: Berg losse spullen zoals schoenen en/of paraplu’s netjes op. Meer tips? Check de video!

Hal

Snelle tips: Berg losse spullen zoals schoenen en/of paraplu’s netjes op. Meer tips? Check de video!

Woonkamer

Snelle tips: Berg zoveel mogelijk persoonlijke spullen tijdelijk op. Haal de vensterbanken grotendeels leeg. Meer tips? Check de video!

Woonkamer

Snelle tips: Berg zoveel mogelijk persoonlijke spullen tijdelijk op. Haal de vensterbanken grotendeels leeg. Meer tips? Check de video!

Keuken

Snelle tips: Zorg voor een georganiseerd en opgeruimd aanrecht. Verwijder post-its en magneten van de koelkast. Meer tips? Check de video!

Keuken

Snelle tips: Zorg voor een georganiseerd en opgeruimd aanrecht. Verwijder post-its en magneten van de koelkast. Meer tips? Check de video!

Slaapkamer

Snelle tips: Maak het bed netjes op! Liefst met een neutraal dekbedovertrek. Zorg voor een hoteluitstraling: schoon, fris en luxe. Meer tips? Check de video!

Slaapkamer

Snelle tips: Maak het bed netjes op! Liefst met een neutraal dekbedovertrek. Zorg voor een hoteluitstraling: schoon, fris en luxe. Meer tips? Check de video!

Hobbykamer

Snelle tips: Berg losse spullen zoals bijvoorbeeld een wasrek of strijkplank op. Zorg voor een nette open ruimte zodat de grootte goed naar voren komt. Meer tips? Check de video!

Hobbykamer

Snelle tips: Berg losse spullen zoals bijvoorbeeld een wasrek of strijkplank op. Zorg voor een nette open ruimte zodat de grootte goed naar voren komt. Meer tips? Check de video!

Badkamer

Snelle tips: Geen nette/afgesloten wasmand? Berg deze dan op. Verwijder alle cosmetica producten. Meer tips? Check de video!

Badkamer

Snelle tips: Geen nette/afgesloten wasmand? Berg deze dan op. Verwijder alle cosmetica producten. Meer tips? Check de video!

Achtertuin

Snelle tips: Verwijder onkruid en snoei de planten. Goed weer? Haal uw (lounge)kussens naar buiten. Meer tips? Check de video!

Achtertuin

Snelle tips: Verwijder onkruid en snoei de planten. Goed weer? Haal uw (lounge)kussens naar buiten. Meer tips? Check de video!

Wilt u graag meer informatie over de voorbereiding van uw woning? U kunt altijd contact met ons opnemen via 010 – 340 50 05.

Team ZIEN24

Wilt u graag meer informatie over de voorbereiding van uw woning? U kunt altijd contact met ons opnemen via 010 – 340 50 05.

Team ZIEN24