TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT

Plattegrond benodigd? Accurate maten aanleveren nu nóg belangrijker!

NIEUWS   •   2 juli 2019

Wij hebben u een aantal weken geleden geïnformeerd over het feit dat het binnenkort weer mogelijk is zelf eenvoudig en snel aanpassingen te doen aan uw plattegrond. Voordat u hiermee aan de slag gaat, willen wij u erop attenderen dat er een aantal veranderingen zijn aangebracht bij de nieuwe Floorplanner-editor. Het is vanaf nu namelijk van belang te allen tijde schetsen aan te leveren die beschikken over de juiste maten. En dat werkt allemaal in úw voordeel!

Waarom?
Voorheen kon u maten handmatig invoeren zonder enige gevolgen op de schaalverhoudingen van de plattegrond. Hier waren ook geen exacte maten voor benodigd, omdat Floorplanner deze toch automatisch afrondde.

Voorbeeld
Wanneer er op de eerste verdieping drie kamers aan de rechterzijde aanwezig zijn en twee aan de linkerzijde, kwam het vaak voor dat de totale lengte van de verdieping aan beide zijde verschilde omdat er vaak geen rekening werd gehouden met muurdiktes. Dit maakt vaak al een verschil van rond de 20 – 25 cm.

Met deze nieuwe versie van Floorplanner heeft u dit probleem niet meer. Mits u de schetsen met de juiste maten aanlevert, zal Floorplanner altijd de woning op de juiste manier kunnen schalen. Het voordeel is dat u nu precies weet hoe de hoeken lopen in een bepaalde ruimte, waardoor u altijd beschikt over de juiste verhoudingen die bijvoorbeeld benodigd zijn voor het plaatsen van meubels.

Voorbeeld
Heeft u de maten correct ingevoerd en is de woning daadwerkelijk 30 cm breder aan één zijde? Dan zal Floorplanner de plattegrond daadwerkelijk met een schuine hoek weergeven. Dit is voor het plaatsen van bijvoorbeeld een hoekbank of sanitair belangrijke informatie die niet over het hoofd mag worden gezien.

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT

Plattegrond benodigd? Accurate maten aanleveren nu nóg belangrijker!

NIEUWS   •   2 juli 2019

Wij hebben u een aantal weken geleden geïnformeerd over het feit dat het binnenkort weer mogelijk is zelf eenvoudig en snel aanpassingen te doen aan uw plattegrond. Voordat u hiermee aan de slag gaat, willen wij u erop attenderen dat er een aantal veranderingen zijn aangebracht bij de nieuwe Floorplanner-editor. Het is vanaf nu namelijk van belang te allen tijde schetsen aan te leveren die beschikken over de juiste maten. En dat werkt allemaal in úw voordeel!

Waarom?
Voorheen kon u maten handmatig invoeren zonder enige gevolgen op de schaalverhoudingen van de plattegrond. Hier waren ook geen exacte maten voor benodigd, omdat Floorplanner deze toch automatisch afrondde.

Voorbeeld
Wanneer er op de eerste verdieping drie kamers aan de rechterzijde aanwezig zijn en twee aan de linkerzijde, kwam het vaak voor dat de totale lengte van de verdieping aan beide zijde verschilde omdat er vaak geen rekening werd gehouden met muurdiktes. Dit maakt vaak al een verschil van rond de 20 – 25 cm.

Met deze nieuwe versie van Floorplanner heeft u dit probleem niet meer. Mits u de schetsen met de juiste maten aanlevert, zal Floorplanner altijd de woning op de juiste manier kunnen schalen. Het voordeel is dat u nu precies weet hoe de hoeken lopen in een bepaalde ruimte, waardoor u altijd beschikt over de juiste verhoudingen die bijvoorbeeld benodigd zijn voor het plaatsen van meubels.

Voorbeeld
Heeft u de maten correct ingevoerd en is de woning daadwerkelijk 30 cm breder aan één zijde? Dan zal Floorplanner de plattegrond daadwerkelijk met een schuine hoek weergeven. Dit is voor het plaatsen van bijvoorbeeld een hoekbank of sanitair belangrijke informatie die niet over het hoofd mag worden gezien.

Onze Floorplanner-instructievideo’s

Nieuwsgierig naar hoe u zelf eenvoudig en snel uw plattegronden kunt aanpassen? Bekijk onderstaande instructie video’s! U kunt uw plattegronden bewerken in onze Floorplanner-editor door op de knop ‘Bewerken’ te klikken (zie onderstaande afbeelding) in de ‘Producten’-tab van uw order.

Onze instructievideo’s:

ZIEN24 moedigt u aan om Floorplanner zelf te gebruiken als u een kleine aanpassing heeft. Ondanks dat ons productieteam binnen drie uur met uw revisie-aanvraag aan de slag gaat, neemt het toch wat meer van uw tijd in beslag! Speciaal voor u hebben wij korte video’s gemaakt waarin wordt uitgelegd hoe deze tool werkt.

Onze Floorplanner-instructievideo’s

Nieuwsgierig naar hoe u zelf eenvoudig en snel uw plattegronden kunt aanpassen? Bekijk onderstaande instructie video’s! U kunt uw plattegronden bewerken in onze Floorplanner-editor door op de knop ‘Bewerken’ te klikken (zie onderstaande afbeelding) in de ‘Producten’-tab van uw order.

Onze instructievideo’s:

ZIEN24 moedigt u aan om Floorplanner zelf te gebruiken als u een kleine aanpassing heeft. Ondanks dat ons productieteam binnen drie uur met uw revisie-aanvraag aan de slag gaat, neemt het toch wat meer van uw tijd in beslag! Speciaal voor u hebben wij korte video’s gemaakt waarin wordt uitgelegd hoe deze tool werkt.

KLEUREN

Wanneer u een kleur in uw plattegrond wilt toevoegen of aanpassen, gaat u naar het hamer-icoontje in het linkermenu. U tekent met uw muis het gebied dat u wilt inkleuren en kunt daarna de kleur aanpassen in het menu.

KLEUREN

Wanneer u een kleur in uw plattegrond wilt toevoegen of aanpassen, gaat u naar het hamer-icoontje in het linkermenu. U tekent met uw muis het gebied dat u wilt inkleuren en kunt daarna de kleur aanpassen in het menu.

Benaming

Voor het toevoegen van een benaming kunt u gebruikmaken van twee verschillende manieren. U kunt ervoor kiezen om een kamertype in te stellen, hierbij kunt u ook direct de kleur van de ruimte aanpassen. Na het instellen van de kamertype kunt u de schaal van de tekst ook aanpassen. De tweede manier is om een label te plaatsen door middel van de button ‘plaats label’. Hierbij heeft u meer opties om de tekst naar eigen wens aan te passen.

Benaming

Voor het toevoegen van een benaming kunt u gebruikmaken van twee verschillende manieren. U kunt ervoor kiezen om een kamertype in te stellen, hierbij kunt u ook direct de kleur van de ruimte aanpassen. Na het instellen van de kamertype kunt u de schaal van de tekst ook aanpassen. De tweede manier is om een label te plaatsen door middel van de button ‘plaats label’. Hierbij heeft u meer opties om de tekst naar eigen wens aan te passen.

Deuren & Ramen

In het linkermenu onder het hamer-icoontje kunt u eenvoudig de ramen en deuren plaatsen. Deze sleept u over één van de muren. Met één klik op het raam of de deur past u eenvoudig de breedte en de hoogte aan.

Deuren & Ramen

In het linkermenu onder het hamer-icoontje kunt u eenvoudig de ramen en deuren plaatsen. Deze sleept u over één van de muren. Met één klik op het raam of de deur past u eenvoudig de breedte en de hoogte aan.

Keuken

Wanneer u keukenelementen wilt plaatsen of veranderen, zoekt u deze eenvoudig op in het linkermenu. U selecteert de categorie en het element naar keuze en sleept deze naar de gewenste positie in uw plattegrond. Het formaat en de rotatie zijn eenvoudig te wijzigen. Hiervoor hoeft u alleen op het element te klikken. Daarna zullen de opties verschijnen om de wijzigingen te kunnen aan te passen.

Keuken

Wanneer u keukenelementen wilt plaatsen of veranderen, zoekt u deze eenvoudig op in het linkermenu. U selecteert de categorie en het element naar keuze en sleept deze naar de gewenste positie in uw plattegrond. Het formaat en de rotatie zijn eenvoudig te wijzigen. Hiervoor hoeft u alleen op het element te klikken. Daarna zullen de opties verschijnen om de wijzigingen te kunnen aan te passen.

Roteren & Spiegelen

Wanneer u de gehele plattegrond wilt roteren, kunt u dit gemakkelijk toepassen bij de verdiepingen. Rechts van het huidige design klikt u op de button ‘transformeer’. Hier kunt u de plattegrond roteren of spiegelen.

Roteren & Spiegelen

Wanneer u de gehele plattegrond wilt roteren, kunt u dit gemakkelijk toepassen bij de verdiepingen. Rechts van het huidige design klikt u op de button ‘transformeer’. Hier kunt u de plattegrond roteren of spiegelen.

MATEN

Wanneer u een maat wilt toevoegen, klikt u in de legenda aan de linkerkant op het informatie-icoontje. Hier kunt u kiezen voor de button ’teken dimensie’. Door te slepen voegt u een maat toe. Wanneer u op de maat klikt, krijgt u meer opties te zien om deze te bewerken.

MATEN

Wanneer u een maat wilt toevoegen, klikt u in de legenda aan de linkerkant op het informatie-icoontje. Hier kunt u kiezen voor de button ’teken dimensie’. Door te slepen voegt u een maat toe. Wanneer u op de maat klikt, krijgt u meer opties te zien om deze te bewerken.

Badkamer

Wanneer u badkamerelementen wilt plaatsen of veranderen, zoekt u deze eenvoudig op in het linkermenu. U selecteert de categorie en het element naar keuze en sleept deze naar de gewenste positie in uw plattegrond.Het formaat en de rotatie zijn eenvoudig te wijzigen. Hiervoor hoeft u alleen op het element te klikken. Daarna zullen de opties verschijnen om de wijzigingen te kunnen aan te passen.

Badkamer

Wanneer u badkamerelementen wilt plaatsen of veranderen, zoekt u deze eenvoudig op in het linkermenu. U selecteert de categorie en het element naar keuze en sleept deze naar de gewenste positie in uw plattegrond. Het formaat en de rotatie zijn eenvoudig te wijzigen. Hiervoor hoeft u alleen op het element te klikken. Daarna zullen de opties verschijnen om de wijzigingen te kunnen aan te passen.

Trappen

In het linkermenu kunt u eenvoudig de trappen toevoegen. De trappen zijn te vinden bij het meubilair onder de categorie ’architectuur’. Nadat u de gewenste trap heeft gevonden, sleept u op de positie waar u deze wilt plaatsen. Met één klik op de trap past u eenvoudig het formaat aan.

Trappen

In het linkermenu kunt u eenvoudig de trappen toevoegen. De trappen zijn te vinden bij het meubilair onder de categorie ’architectuur’. Nadat u de gewenste trap heeft gevonden, sleept u op de positie waar u deze wilt plaatsen. Met één klik op de trap past u eenvoudig het formaat aan.

ADRES

Fascinatio Boulevard 522
2909 VA Capelle aan den IJssel

KVK

56838638

BTW

NL 8523.25.599.B.01