TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT

Floorplanner 2.0: Welke symbolen zijn veranderd en hoe zien deze er nu uit?

NIEUWS   •   17 juli 2019

Twee weken geleden hebben we u op de hoogte gebracht van de veranderingen in onze plattegronden en de editor n.a.v. een update bij Floorplanner. Met deze update zijn er een aantal symbolen veranderd. Het leek ons daarom handig om een overzicht te maken van de verschillende objecten en de bijbehorende (vernieuwde) symbolen.

Om verwarring te voorkomen en u inzicht te geven in het vernieuwde uiterlijk van Floorplanner hebben we voor u onderstaand overzicht gemaakt. In dit overzicht staan alle objecten uit Floorplanner waar na de update van vorige maand een aanpassing heeft plaatsgevonden qua uiterlijk. We tonen de oude en nieuwe 2D weergave van het object en ook de oude en nieuwe 3D weergave.

Vragen naar aanleiding van deze mail? Leg ze aan onze klantenservice voor middels onze chatfunctie in uw persoonlijke dashboard. Direct naar het dashboard? Gebruik onderstaande knop!

Met vriendelijke groet,

Team ZIEN24!

Ga naar uw dashboard
TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT

Floorplanner 2.0: Welke symbolen zijn veranderd en hoe zien deze er nu uit?

NIEUWS   •   17 juli 2019

Twee weken geleden hebben we u op de hoogte gebracht van de veranderingen in onze plattegronden en de editor n.a.v. een update bij Floorplanner. Met deze update zijn er een aantal symbolen veranderd. Het leek ons daarom handig om een overzicht te maken van de verschillende objecten en de bijbehorende (vernieuwde) symbolen.

Om verwarring te voorkomen en u inzicht te geven in het vernieuwde uiterlijk van Floorplanner hebben we voor u onderstaand overzicht gemaakt. In dit overzicht staan alle objecten uit Floorplanner waar na de update van vorige maand een aanpassing heeft plaatsgevonden qua uiterlijk. We tonen de oude en nieuwe 2D weergave van het object en ook de oude en nieuwe 3D weergave.

Vragen naar aanleiding van deze mail? Leg ze aan onze klantenservice voor middels onze chatfunctie in uw persoonlijke dashboard. Direct naar het dashboard? Gebruik onderstaande knop!

Met vriendelijke groet,

Team ZIEN24!

Ga naar uw dashboard

ADRES

Fascinatio Boulevard 522
2909 VA Capelle aan den IJssel

KVK

56838638

BTW

NL 8523.25.599.B.01