TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT

Geen meetrapporten maar een plattegrond voor ‘Inmeten bedrijfspanden’ …

NIEUWS   •   9 sep. 2019

Eerder brachten we u al op de hoogte van de veranderingen bij het inmeten van bedrijfspanden. Tot eind 2018 verstrekte ZIEN24 namelijk niet alleen voor woningen, maar ook voor bedrijfspanden meetrapporten, die qua opzet zuiver bedoeld waren voor woningen. Het inmeten van bedrijfspanden is echter aan andere regels gebonden dan het inmeten van woningen. Zo is er bij BOG bijvoorbeeld sprake van een glaslijncorrectie en een één-op-één regel. Die zijn niet van toepassing op woningen. Ook worden andere kwalificaties gebruikt voor verschillende ruimten. Waar we het bij woningen onder meer hebben over Wonen, Overig inpandig en Gebouwgebonden buitenruimte, zijn er bij het BOG andere kwalificaties, zoals Verhuurbaar vloeroppervlak en Bruto / Netto vloeroppervlak.

Wij meten objecten in volgens de regels van de meetinstructies, die door de Waarderingskamer en brancheverenigingen makelaardij zijn opgesteld. Aan de hand daarvan produceert ZIEN24 voor de woningmarkt dus meetrapporten en plattegronden. Daarnaast kunnen wij voor onze BOG-klanten plattegronden van bedrijfspanden leveren, waarop alle informatie is vermeld, die voor promotionele doeleinden van primair belang is.

Met het verstrekken van een Meetrapport zoals u dat van ZIEN24 gewend bent, zouden er verkeerde conclusies kunnen worden getrokken over maten en kwalificaties. Om u als BOG-makelaar beter van dienst te zijn hebben wij het product ‘Inmeten’ voor bedrijfspanden aangepast. Beter aansluitend op uw wens. In plaats van het verstrekken van het eerder genoemde meetrapport, vermelden wij op de plattegrond voortaan niet alleen de lengte- en breedtematen van de belangrijkste vertrekken en van de gehele bouwlaag, maar ook de m2 per vertrek en/of per categorie vertrekken. Onderstaand opent u met één klik op de button een voorbeeld van een vernieuwde plattegrond voor een bedrijfspand.

voorbeeld plattegrond bedrijfspand

Per ruimte kunnen we uiteraard, de benamingen plaatsen die u wilt, zodat het voor belangstellenden helder is wat de eventuele functie van de betreffende ruimte is. Hiermee heeft u, maar ook de geïnteresseerde, direct alle informatie overzichtelijk in beeld.

Wat er voor u verandert?
Vooralsnog eigenlijk niets. U bestelt gewoon het product, zoals u dat altijd al deed. Wij meten het pand met onze scanners net zo vakkundig als anders. En onze productieafdeling maakt en levert u de plattegrond net zo fraai als u al van ZIEN24 gewend bent. Enkel de informatie, die we voorheen in de meetstaat vermeldden, staat nu direct inzichtelijk op de plattegrond.

Vragen omtrent deze verandering?
Onze klantenservice-medewerkers staan voor u klaar! Ga voor meer informatie via onderstaande button naar uw dashboard om gebruik te maken van onze LIVE-chat functie.

GA NAAR UW DASHBOARD
TERUG

Geen meetrapporten maar een plattegrond voor ‘Inmeten bedrijfspanden’ …

NIEUWS   •   9 sep. 2019

Eerder brachten we u al op de hoogte van de veranderingen bij het inmeten van bedrijfspanden. Tot eind 2018 verstrekte ZIEN24 namelijk niet alleen voor woningen, maar ook voor bedrijfspanden meetrapporten, die qua opzet zuiver bedoeld waren voor woningen. Het inmeten van bedrijfspanden is echter aan andere regels gebonden dan het inmeten van woningen. Zo is er bij BOG bijvoorbeeld sprake van een glaslijncorrectie en een één-op-één regel. Die zijn niet van toepassing op woningen. Ook worden andere kwalificaties gebruikt voor verschillende ruimten. Waar we het bij woningen onder meer hebben over Wonen, Overig inpandig en Gebouwgebonden buitenruimte, zijn er bij het BOG andere kwalificaties, zoals Verhuurbaar vloeroppervlak en Bruto / Netto vloeroppervlak.

Wij meten objecten in volgens de regels van de meetinstructies, die door de Waarderingskamer en brancheverenigingen makelaardij zijn opgesteld. Aan de hand daarvan produceert ZIEN24 voor de woningmarkt dus meetrapporten en plattegronden. Daarnaast kunnen wij voor onze BOG-klanten plattegronden van bedrijfspanden leveren, waarop alle informatie is vermeld, die voor promotionele doeleinden van primair belang is.

Met het verstrekken van een Meetrapport zoals u dat van ZIEN24 gewend bent, zouden er verkeerde conclusies kunnen worden getrokken over maten en kwalificaties. Om u als BOG-makelaar beter van dienst te zijn hebben wij het product ‘Inmeten’ voor bedrijfspanden aangepast. Beter aansluitend op uw wens. In plaats van het verstrekken van het eerder genoemde meetrapport, vermelden wij op de plattegrond voortaan niet alleen de lengte- en breedtematen van de belangrijkste vertrekken en van de gehele bouwlaag, maar ook de m2 per vertrek en/of per categorie vertrekken. Onderstaand opent u met één klik op de button een voorbeeld van een vernieuwde plattegrond voor een bedrijfspand.

voorbeeld plattegrond bedrijfspand

Per ruimte kunnen we uiteraard, de benamingen plaatsen die u wilt, zodat het voor belangstellenden helder is wat de eventuele functie van de betreffende ruimte is. Hiermee heeft u, maar ook de geïnteresseerde, direct alle informatie overzichtelijk in beeld.

Wat er voor u verandert?
Vooralsnog eigenlijk niets. U bestelt gewoon het product, zoals u dat altijd al deed. Wij meten het pand met onze scanners net zo vakkundig als anders. En onze productieafdeling maakt en levert u de plattegrond net zo fraai als u al van ZIEN24 gewend bent. Enkel de informatie, die we voorheen in de meetstaat vermeldden, staat nu direct inzichtelijk op de plattegrond.

Vragen omtrent deze verandering?
Onze klantenservice-medewerkers staan voor u klaar! Ga voor meer informatie via onderstaande button naar uw dashboard om gebruik te maken van onze LIVE-chat functie.

GA NAAR UW DASHBOARD