TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT

Gesloten productiekantoor wegens dreiging coronavirus

NIEUWS   •   30 jan. 2020

Zoals u waarschijnlijk al heeft gehoord zijn er in China op het moment grote problemen met betrekking tot de snelle verspreiding van het coronavirus. Ook in Shenzhen, waar ons productiekantoor is gevestigd, worden maatregelingen vanuit de overheid getroffen om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. Hierdoor is ons productiekantoor tijdelijk gesloten tot minimaal zaterdag 9 februari. We zijn echter afhankelijk van de maatregelen vanuit China voor het heropenen van ons kantoor.

Productiemaatregelen
Om de oplevering van onze producten zo goed mogelijk door te laten gaan, zullen onze werknemers in Shenzhen zoveel mogelijk taken vanuit huis oppakken. Helaas gaat door externe factoren, zoals trager internet, de productie minder snel. Daarom hebben we hulp ingeschakeld van derden om de achterstand zoveel mogelijk in te halen. Dit heeft echter wel als gevolg dat de video voorlopig zonder toevoeging van de plattegrond opgeleverd zal worden. Het toevoegen van plattegronden kost extra inwerktijd, waardoor er is gekozen om deze voorlopig achterwege te laten met als doel de vertraging zo klein mogelijk te houden. Daarnaast zal ons kantoor in Rotterdam bijspringen in de productie. Zowel in Shenzhen als in Rotterdam zullen onze medewerkers extra dagen in het weekend werken om zo uw producten zo snel mogelijk op te leveren.

Verwachte vertraging
Op dit moment hebben we redelijk inzichtelijk gemaakt wat de verwachte impact van de situatie zal zijn op de opleveringstermijn van onze producten. Hieronder een overzicht van de verwachte vertraging per product:

Product Vertraging
Fotografie Geen
Plattegronden zonder inmeten Geen
360-Tour 1 dag
Meetrapport 1 dag
Plattegrond met inmeten 3 dagen
Video 4 dagen

We vragen vanuit uw kant om begrip voor de situatie. Heeft u nog verdere vragen over dit onderwerp, dan kunt u altijd contact opnemen met uw persoonlijk support-team via de telefoon of de live chat in uw dashboard.

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT

Gesloten productiekantoor wegens dreiging coronavirus

NIEUWS   •   30 jan. 2020

Zoals u waarschijnlijk al heeft gehoord zijn er in China op het moment grote problemen met betrekking tot de snelle verspreiding van het coronavirus. Ook in Shenzhen, waar ons productiekantoor is gevestigd, worden maatregelingen vanuit de overheid getroffen om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. Hierdoor is ons productiekantoor tijdelijk gesloten tot minimaal zaterdag 9 februari. We zijn echter afhankelijk van de maatregelen vanuit China voor het heropenen van ons kantoor.

Productiemaatregelen
Om de oplevering van onze producten zo goed mogelijk door te laten gaan, zullen onze werknemers in Shenzhen zoveel mogelijk taken vanuit huis oppakken. Helaas gaat door externe factoren, zoals trager internet, de productie minder snel. Daarom hebben we hulp ingeschakeld van derden om de achterstand zoveel mogelijk in te halen. Dit heeft echter wel als gevolg dat de video voorlopig zonder toevoeging van de plattegrond opgeleverd zal worden. Het toevoegen van plattegronden kost extra inwerktijd, waardoor er is gekozen om deze voorlopig achterwege te laten met als doel de vertraging zo klein mogelijk te houden. Daarnaast zal ons kantoor in Rotterdam bijspringen in de productie. Zowel in Shenzhen als in Rotterdam zullen onze medewerkers extra dagen in het weekend werken om zo uw producten zo snel mogelijk op te leveren.

Verwachte vertraging
Op dit moment hebben we redelijk inzichtelijk gemaakt wat de verwachte impact van de situatie zal zijn op de opleveringstermijn van onze producten. Hieronder een overzicht van de verwachte vertraging per product:

Product Vertraging
Fotografie Geen
Plattegronden
(zonder inmeten)
Geen
360-Tour 1 dag
Meetrapport 1 dag
Plattegronden
(met inmeten)
3 dagen
Video 4 dagen

We vragen vanuit uw kant om begrip voor de situatie. Heeft u nog verdere vragen over dit onderwerp, dan kunt u altijd contact opnemen met uw persoonlijk support-team via de telefoon of de live chat in uw dashboard.