360°-tours biedt de potentiële koper de tijd en ruimte om op eigen tempo door uw woning te wandelen en rond te kijken. Daarnaast kunnen onze tours perfect worden bekeken middels een VR-bril.

360˚-tours

Een 360°-tour is het perfecte middel om een realistische indruk van de indeling en grootte van uw woning te geven. Een potentiële koper kan virtueel via pc, telefoon, tablet of zelfs VR-bril door het aanbod op uw website heenlopen en elke afzonderlijke ruimte in 360°-graden bekijken. De bezoeker van uw woningadvertentie kan op deze manier een goede afweging maken of een fysieke bezichtiging de moeite waard is. En daarmee vergroot u de kans om de woning te verkopen.

360°-tours blijken bij potentiële kopers zeer goed te werken. Het product is dan ook volop in ontwikkeling. Steeds meer makelaars experimenteren via ons met het aanbieden van bezichtigingen via een VR-bril. Al onze tours worden opgeleverd met een VR-modus en kunnen bekeken worden met een VR-bril. De tour wordt op de website van een makelaar geplaatst, of bekeken op ons gratis platform vr.zien24.nl. Zeker in het huidige klimaat biedt een online tour een perfecte uitkomst voor een koper die wellicht liever geen fysieke bezichtiging doet.

INFORMATIE AANVRAGEN

360˚-tours

Een 360°-tour is het perfecte middel om een realistische indruk van de indeling en grootte van uw woning te geven. Een potentiële koper kan virtueel via pc, telefoon, tablet of zelfs VR-bril door uw woning lopen en elke afzonderlijke ruimte in 360°-graden bekijken. De bezoeker van uw woningadvertentie kan op deze manier een goede afweging maken of een fysieke bezichtiging de moeite waard is. En daarmee vergroot u de kans om uw woning te verkopen.

360°-tours blijken bij potentiële kopers zeer goed te werken. Het product is dan ook volop in ontwikkeling. Steeds meer makelaars experimenteren met het aanbieden van bezichtigingen via een VR-bril. Al onze tours worden opgeleverd met een VR-modus en kunnen bekeken worden met een VR-bril. De tour wordt op de website van een makelaar geplaatst, of bekeken op ons gratis platform vr.zien24.nl

INFORMATIE AANVRAGEN

Hoe werkt het?

De fotograaf neemt, bewapend met één van de nieuwste 360°-camera’s uw 360°-tour op en gaat zo iedere belangrijke ruimte van uw woning langs. De techniek zal gegarandeerd een serie prachtige foto’s opleveren, die uw woningaanbod vanuit alle hoeken zal laten opvallen.

De bezoekers van uw woningadvertentie krijgen een volledige impressie van uw woning. Dankzij de 360°-foto’s kunnen uw potentiële kopers vanaf het punt waarop de foto is genomen rondkijken en de ruimte ervaren alsof ze er zelf staan. Een echte beleving die gegarandeerd een unieke indruk achterlaat. Al onze tours zijn ook direct in een VR-bril te bekijken. Een extra dimensie die geïnteresseerden meeneemt als zijnde een échte bezichtiging door de woning.

Onze klanten aan het woord

INFORMATIE AANVRAGEN

Voorbeeld 360˚-tour

ONDERSTAAND VINDT U TWEE VOORBEELDEN VAN ONZE 360˚-TOURS. WANNEER U DEZE VIA UW SMARTPHONE BEKIJKT KUNT U DEZE TEVENS IN VR-MODUS BEKIJKEN DOOR OP HET BRILLETJE IN HET MENU VAN DE TOUR TE KLIKKEN.

VOORBEELD 1.
VOORBEELD 2.
INFORMATIE AANVRAGEN

ADRES

Fascinatio Boulevard 522
2909 VA Capelle aan den IJssel

KVK

56838638

BTW

NL 8523.25.599.B.01