Woningfotografie ZIEN24

Al 11 jaar aan top: ZIEN24 bestaat uit de meest ervaren professionals op elk gebied binnen het proces van woningfotografie in Nederland. 

Professionele fotografie

Woningfotografie is het eerste waarmee potentiële kopers in aanraking komen wanneer ze opzoek zijn naar een nieuwe woning. Een goede hoofdfoto bepaalt daarom of een potentiële koper afhaakt, of niet. Het is daarom van groot belang dat uw fotoserie uitnodigend en professioneel oogt. Laat dit nou precies zijn waar ZIEN24 het beste in is.

Bij ZIEN24 hebben wij onze fotografen fulltime in dienst. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van woningfotografie, zorgen we er op een natuurlijke manier voor dat een ruimte optimaal tot zijn recht komt: een eerste indruk maak je immers maar één keer. Hiervoor maken we bijvoorbeeld zoveel mogelijk gebruik van natuurlijk licht, onze fotografen komen daarom graag terug als zij de woning niet optimaal kunnen vastleggen vanwege het weer. Met het professionele oog van het team van ZIEN24 bent u gegarandeerd van uniek beeldresultaat dat elke potentiële koper over de drempel trekt.

INFORMATIE AANVRAGEN

Professionele fotografie

Een goede professionele hoofdfoto bepaalt of een potentiële koper uw woning nauwkeuriger gaat bekijken. Het is daarom van groot belang dat uw fotoserie uitnodigend en professioneel verzorgd is. Met ZIEN24 hoeft u zich daar geen zorgen over te maken.

Onze fotografen werken fulltime voor ZIEN24 en gebruiken hun groothoeklens subtiel, zodat deze een ruimte niet onrealistisch groot maakt. Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd welke standpunten er op een natuurlijke manier voor zorgen dat een ruimte optimaal tot zijn recht komt. Daarnaast maken we gebruik van natuurlijk licht en gebruiken we alleen flitsapparatuur om de ruimte beter uit te lichten. Geen overbelichte woonruimten die een vertekend beeld geven van de werkelijkheid dus.

INFORMATIE AANVRAGEN

Hoe werkt het?

Waarom maakt woningfotografie het verschil en wat voor eisen stellen wij met onze jarenlange ervaring aan de door ons gemaakt foto’s?

We nemen u in deze video mee naar locatie en laten zien hoe een foto afspraak in zijn werk gaat. Daarnaast legt één van onze fotografen uit waar we bij ZIEN24 allemaal opletten.

Hoe werkt het?

Waarom maakt woningfotografie het verschil en wat voor eisen stellen wij met onze jarenlange ervaring aan de door ons gemaakt foto’s?

We nemen u in deze video mee naar locatie en laten zien hoe een foto afspraak in zijn werk gaat. Daarnaast legt één van onze fotografen uit waar we bij ZIEN24 allemaal opletten.Onze klanten aan het woord

ZIEN24
4.7
Gebaseerd op 481 beoordelingen
Heel professioneel, vriendelijke fotograaf, hele mooie fotoserie.Echt een aanrader.
Jaap van Laere
Jaap van Laere
17:55 29 Jun 22
Zeer goede ervaring, mooie foto’s en video
Liesbeth Temmen
Liesbeth Temmen
10:29 29 Jun 22
Goede en duidelijke foto’s en 3 D video .Zeer tevreden.
Bart Theijn
Bart Theijn
15:47 28 Jun 22
Professional approach, wonderful shots, punctuality and very fast photo processing. 100% recommend
Katarzyna Wyderska
Katarzyna Wyderska
06:17 27 Jun 22
Super fijne mensen en zéér professioneel!!
Mieke van Veen
Mieke van Veen
14:49 24 Jun 22
Wat een geweldig bedrijf. In bijna 3 uur een fantastische blauwdruk van ons huis. Een echte aanrader!
Rob van Ekkendonk
Rob van Ekkendonk
10:40 24 Jun 22
Zien24 maakt heldere foto's die een treffend beeld geven van een woning en de woonomgeving
Evert van de Poll
Evert van de Poll
08:23 23 Jun 22
Goede firma, zeker aanrader , foto's zijn geweldig 💪
mike Rotterdam
mike Rotterdam
17:56 21 Jun 22
We zijn heel tevreden met de foto’s en video opnames welke Stefan van ons huis heeft gemaakt.
Frida Van den Burg
Frida Van den Burg
10:47 19 Jun 22
Keurig op tijd kwam fotograaf Jaimy. Een hele aardige nette jongeman die voortvarend en proffesioneel te werk ging. Bij alles wat ie ging doen overlegde hij vooraf. Het resultaat van zijn foto's en video zijn super. Je merkt achteraf dat ze wel onder tijdsdruk moeten werken maar Jaimy ging daar heel goed mee om.
Casper van de Water
Casper van de Water
15:23 18 Jun 22
Zeer professionele fotograaf met hele snelle service en levering na de reportage. Zeker aan te raden.
robin rosseboom
robin rosseboom
19:29 15 Jun 22
De fotograaf kwam zeer professioneel over.Werkte netjes en gaf goede tips.Foto’s zagen er prachtig uit.
Thea Wiggers
Thea Wiggers
20:51 14 Jun 22
Foto’s laten maken voor de verkoop van mijn huis. Zou er bijna blijven wonen zo mooi…
Ferry Jansen
Ferry Jansen
19:02 14 Jun 22
Mooie foto's en film die de woning goed tot zijn recht laat komen. Deze wordt aangevuld met een 360° presentatie. Meer dan voldoende aandacht voor specifieke details. Inzicht die vooraf een perfect beeld geeft van de woning en tuin, waarbij ook door de potentiële koper vooraf bepaald kan worden of het de moeite waard is om nog een fysieke bezichtiging in te plannen.Marianne en Fred
Fred van Giesen
Fred van Giesen
18:06 14 Jun 22
Ruben, een vriendelijke jongeman, ging geheel zelfstandig zijn foto- en videowerk doen! Wij hoefden alleen af en toe, uiteraard, ervoor zorgen 'uit beeld te blijven'. Het resultaat op Funda ziet er dan ook prima uit!!
Wim Brandts
Wim Brandts
13:36 10 Jun 22
Fantastische foto's van ons huis. Super tevreden!!
Vincent Rentenaar
Vincent Rentenaar
18:33 07 Jun 22
Prima functionele foto's gemaakt voor de verkoop van ons appartement. Goed zichtbaar en vanuit een overzichtelijk standpunt gefotografeerd. Ook veel aandacht voor de omgeving.
feitovanderwal
feitovanderwal
13:40 05 Jun 22
Super fotograaf. Maakt hele mooie foto's en video.Echt een aanrader!!!!
Miepie Storm
Miepie Storm
07:42 26 May 22
Zeer professionele maner om binnen een paar uur een representatieve fotoshoot van een te verkopen woning te maken.Echt goed werk!
Albert van Ool
Albert van Ool
19:19 24 May 22
Een zeer bekwame fotograaf. Hij wist precies waar hij foto's van moest maken. Uiteindelijk zijn de foto's erg mooi geworden.Bedankt
Eric Broens
Eric Broens
17:57 24 May 22
Robin was de fotografe die bij ons is geweest. Heel gezellig in de omgang en ze kwam zeer professioneel over. Ze vertelde bij alles wat ze deed ook waarom ze het deed en de foto's zijn prachtig geworden. Kortom: Topfotografe!
Gert Polling
Gert Polling
18:39 19 May 22
ZIEN24 maakte een zéér fraaie presentatie van de woning. Ook het inmeten, gebeurde snel en nauwkeuring met de modernste apparatuur.Het geheel werd de volgende dag al compleet aangeleverd.
FFF
FFF
08:24 19 May 22
Tsja, ik werk hier. Oh! Bijna vergeten, nog even mijn vorige werkplek downvoten. Joe!
Joeri Schouten
Joeri Schouten
12:30 18 May 22
Super geregeld allemaal. Vriendelijke medewerkster, keurig op tijd volgens afspraak en de producten waren keurig op tijd geleverd! Dank!
Martien Derkse
Martien Derkse
10:01 18 May 22
Mooie en duidelijk foto's heb zien24 gemaakt.
Juliette Van Leeuwen
Juliette Van Leeuwen
17:30 17 May 22
Zien 24 heeft onze woonark opgemeten en rapport opgemaakt. Ze beschikken over zeer geavanceerde apparatuur, waarmee zij in recordtijd een plattegrond kunnen maken met de exacte maten. De backoffice is zeer hulpvaardig en makkelijk bereikbaar. De accountmanager welke aan jou gekoppeld wordt, staat je direct te woord als je belt. (Nummer herkenning) en is van alles op de hoogte. Wij zijn erg onder de indruk!!Top bedrijf. Zeer attent, hulpvaardig en klantvriendelijk.
Adri van Tol
Adri van Tol
16:53 17 May 22
Zien24 zorgt dat uw huis optimaal wordt gepresenteerd door middel van de foto's, video en 360 graden fotografie. Het ziet echt prachtig uit. Ik ben daarom ook extreem tevreden met het resultaat. Ook de fotograaf was zeer professioneel en vriendelijk, denkt mee om zo'n goed en mooi mogelijke presentatie te maken van het pand. Ook ben ik zeer te spreken over de snelle verwerking van de documenten, kortom een top ervaring en beveel zien24 daarom zeer aan voor de presentatie van uw te verkopen woning!!
John Klaassen
John Klaassen
12:48 14 May 22
Professioneel uitgerust en verstand van zaken hoe je een huis foto-technisch kunt laten schitteren. Prachtige fotosessie met oog voor details.Een echte aanrader voor wie op zoek is naar een fotoshoot om de verkoop van je huis extra glans te geven.
Dick de Jong
Dick de Jong
19:09 12 May 22
Foto`s vertellen het huis.
A.L. Groeneveld
A.L. Groeneveld
05:32 27 Apr 22
Ons pand komt helemaal tot zijn recht door de foto's.Een aanrader!!!
Helene Delauw
Helene Delauw
07:38 22 Apr 22
Ik heb het resultaat nog niet gezien, maar Mandy krijgt een 10!Zeer goed geholpen, en is kundig.Mvg, Coen van Zon.
Coen van Zon
Coen van Zon
07:19 21 Apr 22
Voor de verkoop van mijn huis heeft zien24 een reportage gemaakt. Een huisstyliste had eerst de nodige tips gegeven om het aantrekkelijk te maken. (in het kort: maak er een onpersoonlijke hotelindruk van en ruim ongelooflijk op.) Zien24 heeft zelf de afspraak in overleg ingepland. Er is een zogenaamd full package gemaakt. Of te wel alles uit de kast trekken om een compleet plaatje te maken. De fotograaf was prettig in de omgang en stond open voor overleg. De aflevering van de reportage was sneller dan beloofd en dat is prettiger dan andersom. Tevens waren de foto's en composities van een goede kwaliteit.Nu mijn huis nog verkopen.
Onno Stallinga
Onno Stallinga
18:46 20 Apr 22
Zeer professioneel en vriendelijk. Goede foto's en weergave van de werkelijkheid. Komen afspraken goed na.
Alice Veer
Alice Veer
16:12 06 Apr 22
Fotografie/Video is geheel naar verwachting uitgevoerd door representative vriendelijke fotograaf.
Peter van Hooven
Peter van Hooven
06:28 06 Apr 22
Zowel de foto's als de video waren zo mooi, dat je bijna zou gaan twijfelen om te verhuizen. Kwaliteit van de beelden was geweldig. Voor de presentatie van je woning zijn het zeker de kosten waard.
Arjan Boone
Arjan Boone
17:05 31 Mar 22
Heel mooie foto's van mijn huis, zelfs mijn extreem kleine keuken bleek fotogeniek.
Liesbethkap
Liesbethkap
07:38 30 Mar 22
Met dank aan Zien24, zijn er geweldige foto's gemaakt en beschikbaar gekomen voor de verkoop van mijn woning. De zeer professionele (meedenkend, behulpzaam en vriendelijk) fotograaf heeft de woning en directe omgeving perfect weergegeven door de juiste highlights te benadrukken vanuit verschillende standpunten. Ook het tempo waarmee de foto's beschikbaar zijn gesteld is verbluffend. Zien24 is een absolute aanrader!!!
Cor Poppe-Verburg
Cor Poppe-Verburg
19:51 27 Mar 22
Ontzettend mooi eindproduct. Foto’s en videos geven enorme meerwaarde aan het verkoopproces van je woning. Afspraak is makkelijk en snel gemaakt, op korte termijn komen ze bij je langs en binnen een paar dagen heb je al het eindproduct in handen!
Kim
Kim
09:59 25 Mar 22
ZIEN24 heeft ons huis prachtig in beeld gebracht. Heel erg prettig om mee samen te werken. Echt een aanrader!
Joost Brokamp
Joost Brokamp
08:24 24 Mar 22
Geweldige service. Vakkundige fotograaf. Zonder moeite werden de foto's gemaakt. Snel in te zien op je eigen account. Eindresultaat mooie foto's, filmpje en 360 graden foto's. Helemaal tevreden!!
Steven Poort
Steven Poort
13:35 23 Mar 22
Foto’s die erg goed de werkelijkheid van je huis reflecteren
Manuel
Manuel
18:45 22 Mar 22
Prachtige foto’s gemaakt voor de verkoop van mijn appartement. Hele vriendelijke en behulpzame fotograaf. Enorm tevreden.
Dana B
Dana B
06:54 17 Mar 22
De foto 's welke van mijn woning zijn gemaakt ,zien er mooi uit.
Ton Corbee
Ton Corbee
19:48 15 Mar 22
Professionele fotograaf en bijbehorende foto's! Fotograaf wist precies de juiste standpunten en highlights te benadrukken. Hele fijne ervaring en mooie foto's als resultaat!
Mirjam Passenier
Mirjam Passenier
19:47 15 Mar 22
Zien24 was door mijn verkoop makelaar ingeschakeld om mooie foto's van mijn woning te maken zodat deze op Funda geplaatst konden worden. Dit was goed gelukt en er stonden dus prachtige foto's op Funda. Ik was dus heel tevreden want de foto's is het eerste waar de mensen onbewust naar kijken bij een woning. Ik ben dus zeer tevreden over deze service.
Frans GvO
Frans GvO
14:59 04 Mar 22
Fotograaf is een zeer professionele en klant vriendelijk.Het foto resultaat is zeer goed.
Rodney Aardse
Rodney Aardse
09:41 10 Jan 22
Erg tevreden over het contact, de fotografe en natuurlijk de prachtige foto's die ze heeft gemaakt.
Kees Asscheman
Kees Asscheman
09:16 06 Jan 22
Zeer vriendelijke, leuke meid met een hele lieve uitstraling. Zeer professionele fotografe
Monique
Monique
21:35 05 Jan 22
Zeer nette en professionele foto's van onze woning gemaakt. Het zijn werkelijk plaatjes. Ook de online omgeving waarin je zelf de media kunt inzien werkt zeer fijn en ziet er verzorgd uit.
Emil Mooibroek
Emil Mooibroek
17:41 05 Jan 22
Zeer professionele dienstverlening en de foto's zijn naar alle tevredenheid geplaatst op Funda.
Dennis Kievit
Dennis Kievit
08:29 30 Dec 21
De fotograaf was keurig op tijd dit maakt je tegenwoordig ook niet vaak meer mee.Hij gaf goed advies en iets te stylen heeft hij ook geen moeite mee.En het allerbelangrijkste het waren mooie foto's.
Gerard Schwickard
Gerard Schwickard
18:33 28 Dec 21
Heel professionele fotografen, wat mij betreft hebben ze op alle onderdelen vakwerk geleverd. Bovendien vond ik het contact heel prettig: ze waren vriendelijk, ontspannen en gingen rustig urenlang hun gang.Koen en Dimitri bedankt!!!
Oswald Knaap
Oswald Knaap
10:51 27 Dec 21
Hele vriendelijke fotografe, oog voor detail en als resultaat zeer professionele woningfoto's voor de verkoop.
Sabine h
Sabine h
20:35 20 Dec 21
Mijn ervaringen met Zien24 zijn positief. Zij acteren niet alleen op een professionele wijze met veel oog voor klantoriëntatie, maar leveren ook goed materiaal op. Een echte aanrader!
rob Spijkers
rob Spijkers
09:00 19 Dec 21
De fotograaf heeft zeer mooie foto's van ons huis gemaakt.Super tevreden, fijne fotograve, professioneel, en een schitterend eind resultaat!
Zubair Usman
Zubair Usman
21:07 14 Dec 21
Door de fotografie van, zien24, mag je huis gezien worden, topkwaliteit.
Peter Roelands
Peter Roelands
23:02 08 Dec 21
De fotograaf [Chris] kwam op tijd, was behulpzaam, kwam zelf met ideeen, hielp met verschuiven van dozen en meubels. Werkte keurig netjes, hij was beleefd en maakte hele mooie fotoś!
Jan Both
Jan Both
22:27 30 Nov 21
Helaas moest de eerste fotograaf van Zien24 afzeggen vanwege ziekte, maar gelukkig kon Zien24 nog dezelfde dag een vervanger regelen. Keurig op de afgesproken tijd stond er er een dame op de stoep. Ze was vriendelijk en correct en heeft in een uur tijd een heleboel foto's van mijn appartement gemaakt en de woning ingemeten. Enkele dagen later kreeg ik al een mooie set foto's en de resultaten van het inmeten opgeleverd. Ik ben zeer tevreden.
Jan Schenk
Jan Schenk
18:05 30 Nov 21
Mooie reportage gemaakt .
fam J Klop
fam J Klop
15:39 25 Nov 21
Voortreffelijke fotograaf die zeer professioneel werkt, zowel video als fotografie. Vriendelijk, behulpzaam, harde werker, betrokken en heel snel uitstekend resultaat.
js_loader
OOK SAMENWERKEN?

Impressie van onze woningfotografie

Woningfotografie ZIEN24
fotografie ZIEN24
Woningfotografie ZIEN24
fotografie ZIEN24
Woningfotografie ZIEN24
Woningfotografie ZIEN24
Woningfotografie ZIEN24
Woningfotografie ZIEN24
Woningfotografie ZIEN24

Impressie van onze woningfotografie

Woningfotografie ZIEN24
fotografie ZIEN24
Woningfotografie ZIEN24
fotografie ZIEN24
Woningfotografie ZIEN24
Woningfotografie ZIEN24
Woningfotografie ZIEN24
Woningfotografie ZIEN24
Woningfotografie ZIEN24
MEER INFORMATIE?

ADRES

Fascinatio Boulevard 522
2909 VA Capelle aan den IJssel

KVK

56838638

BTW

NL 8523.25.599.B.01