Wie wij zijn

Met onze jarenlange ervaring zijn wij inmiddels de nummer 1 in Nederland op het gebied van woningpromotie- en presentatie. Met ons vakmanschap en een gezonde dosis originaliteit trekken wij de verkopers voor jou over de drempel. 

LEES MEER

EVEN VOORSTELLEN

In 2010 zijn we gestart met twee man en een missie: technologieën die gebruikt worden door bijvoorbeeld Google Maps, gebruiken om ook de binnenkant van gebouwen zo nauwkeurig in beeld te brengen.

De woningmarkt verandert en online presentatie is dankzij partijen als Funda, niet meer weg te denken uit de wereld van de makelaardij. Bij de verkoop van woningen wordt de rol van digitale presentatie dus steeds belangrijker. Het gaat daarbij om de visualisatie van de woning, de manier waarop het makelaarskantoor zich weet te onderscheiden en de online vindbaarheid. Er komt dus veel bij kijken en hier valt genoeg te winnen, maar ook te verliezen. Met onze jarenlange ervaring in het vakgebied weten wij ons feilloos door dit landschap te manoeuvreren.

Pionieren doen wij nog steeds, inmiddels met meer dan 180 werknemers verdeeld over twee continenten. Zo hebben we een hoofdkantoor in Rotterdam en hebben wij een productieteam in Shenzhen, China. Deze samenwerking verreikt op veel vlakken onze manier van werken.

Iedereen bij ZIEN24 is een ambassadeur van ons product. Nummer 1 worden op het gebied van woningpromotie doe je natuurlijk niet alleen. Onze fotografen en bouwkundigen zijn daarom fulltime in vaste dienst en met de hele organisatie werken we aan de continue verbetering van de klantbeleving. Onze partners hebben hier profijt van: door altijd te werken aan de verbetering van de kwaliteit, kunnen we snel leveren, weten we de prijs fair te houden en hebben we ruimte om een stapje verder te gaan voor onze partners en hun klanten.

Wij zijn de eerste speler in Nederland die 360-tours ontwikkelde en doen dit daarom niet voor niets nog steeds als de beste. Sindsdien hebben wij ons tevens gespecialiseerd in tal van andere producten die gericht zijn op de ondersteuning van makelaars bij de visualisatie van woningen. Met ons brengt u de koper thuis.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag eens bij u op kantoor langs voor een goed gesprek en een toelichting op onze diensten.

NEEM CONTACT OP

EVEN VOORSTELLEN

In 2010 zijn we gestart met twee man en een missie: Technologieën gebruikt door partijen als Google Maps zouden perfect toegepast kunnen worden om ook de binnenkant van gebouwen in beeld te brengen.

De woningmarkt verandert en een groot deel van de verkoop speelt zich af op het internet. Bij de verkoop van woningen wordt de rol van (digitale) presentatie steeds belangrijker. Het gaat daarbij om de visualisatie van de woning, de uitstraling van het makelaarskantoor en de vindbaarheid op internet.

Pionieren doen wij nog steeds, inmiddels wel met 180+ werknemers verdeeld over twee verschillende landen. Zo hebben we een hoofdkantoor in Rotterdam en hebben wij een productieteam in Shenzhen (China).

Wij geloven dat iedereen die bij ons werkt een ambassadeur is van ZIEN24. Onze fotografen en bouwkundigen zijn daarom fulltime in vaste dienst en met de hele organisatie werken we aan de continue verbetering van de klantbeleving. Onze partners hebben hier profijt van. Door altijd te werken aan de verbetering van de kwaliteit, kunnen we snel leveren, weten we de prijs ook laag te houden en hebben we ruimte om een stapje verder te gaan voor onze partners en hun klanten.

ZIEN24 is de eerste speler in Nederland die 360-tours ontwikkelde. En sindsdien hebben wij ons gespecialiseerd in tal van andere producten gericht op de ondersteuning van makelaars bij de visualisatie van woningen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag eens bij u op kantoor langs voor een goed gesprek en een toelichting op onze diensten.

NEEM CONTACT OP

EEN REIS DOOR ONZE TIJDLIJN

SINDS 2010 zijn we niet meer gestopt met innoveren, groeien en het veroveren van de markt. In deze afgelopen jaren hebben wij de nodige ervaring in onze rugzak mogen stoppen. Onderstaand een blik op onze dynamische tijdlijn.

EEN REIS DOOR ONZE TIJDLIJN

SINDS 2010 zijn we niet meer gestopt met innoveren, groeien en het veroveren van de markt. In deze afgelopen jaren hebben wij het nodige meegemaakt. Onderstaand een blik op onze turbulente tijdlijn.

ADRES

Fascinatio Boulevard 522
2909 VA Capelle aan den IJssel

KVK

56838638

BTW

NL 8523.25.599.B.01