Veelgestelde vragen.

Antwoord op bijna alles.

Veelgestelde vragen (FAQ).

Op deze pagina vindt u de antwoorden op veel voorkomende vragen die wij krijgen. Mocht uw vraag niet beantwoord worden op deze pagina, of wilt u wat extra informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij proberen altijd zo snel mogelijk een reactie te geven op uw sollicitatie. Mocht u vinden dat dit te lang duurt of heeft u twijfels of uw sollicitatie is aangekomen? Mail dan naar sollicitaties@zien24.nl.

Het annuleren van een afspraak is kosteloos tot 2 werkdagen van tevoren. Wanneer een afspraak binnen deze 2 werkdagen wordt afgezegd, brengen wij 50 euro exclusief BTW in rekening.

Ja, in dit geval halen wij dan de sleutel bij de makelaar op.

Wanneer het weer te slecht is om buitenfoto's te maken, maken wij alvast de binnenfoto's. Voor het maken van de buitenfoto's wordt een nieuwe afspraak gemaakt en komen wij zo snel mogelijk kosteloos terug.

Zodra de producten bij ons zijn aangevraagd, plannen wij binnen 5 werkdagen een afspraak in om langs te komen bij de woning. Wanneer we tijdens deze afspraak de producten hebben gemaakt, leveren we alle producten binnen 2 werkdagen op.

Het kantoor van ZIEN24 is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8:30 tot 17:00 uur.