PREMIUM VIDEO

Uzelf online onderscheiden wordt steeds belangrijker én lastiger

LEES MEER

Bij ZIEN24 zijn we begonnen met het aanbieden van Premium Video. Het blijft belangrijk om uzelf online te onderscheiden en ook steeds moeilijker. Onze opgeleide videografen zorgen voor opvallende content voor uw kantoor door middel van Premium Video’s.

Premium Video

Video’s doen het ontzettend goed op alle online kanalen. 54% van de consumenten wil meer videocontent zien. Het geeft namelijk de mogelijkheid om een persoonlijke touch toe te voegen aan uw brand en op deze manier meer van uw dienst of product te laten zien.

Een uniek element aan dit product is dat Premium Video voor allerlei soorten video’s in te zetten is. Denk hierbij aan een woningvideo, wijkvideo, makelaar aan het woord, kantoorvideo en nog veel meer.

INFORMATIE AANVRAGEN

Woningvideo’s

Stelt u zich eens voor dat u op zoek bent naar een woning en een advertentie ziet met een mooie video. Dat maakt gelijk een goede indruk, toch? Een advertentie met een video valt op. Bewegende beelden houden bovendien de aandacht van de potentiële koper vast, brengen de sfeer van de woning optimaal over en triggeren kijkers sneller om een afspraak te maken voor een bezichtiging. Een uniek kenmerk van de woningvideo van ZIEN24 is de geïntegreerde plattegrond. Deze verspringt van kleur op het moment dat in de video een andere ruimte wordt getoond. Dit geeft een goed overzicht van de woningindeling en is bovendien onderscheidend vergeleken met de concurrentie.

Funda baseert haar ranking op het informatiepakket dat per pand wordt aangeboden. Ze maken hierin onderscheid tussen stilstaande en bewegende beelden. De bewegende beelden, zoals een woningvideo, zorgen er automatisch voor dat het pand hoger rankt op Funda dan wanneer alleen stilstaande beelden worden gebruikt.

De video’s zijn niet te lang en daarom perfect om te delen via andere kanalen, zoals een eigen website, YouTube en sociale media. Wanneer u de woningvideo naast Funda ook op andere kanalen toont, bereikt u meer geïnteresseerden. Uw aanbod wordt verspreid, u bereikt meer mensen en stimuleert daarmee de verkoop. Dat wilt u toch ook?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

INFORMATIE AANVRAGEN

Hoe werkt het?

Vraagt u zich af hoe een premium video zich onderscheidt?

Een premium video kan uiteraard ook ingezet worden als middel om je bedrijf op een persoonlijke en opvallende manier op de kaart te zetten. Deze video laat u een voorbeeld zien van een premium video.

INFORMATIE AANVRAGEN

Hoe werkt het?

Vraagt u zich af hoe de opnames van onze woningvideo’s plaatsvinden en waar u als verkoper rekening mee kunt houden?

We nemen u in deze video mee naar locatie en laten zien hoe een video afspraak in zijn werk gaat. Daarnaast legt één van onze foto-/videografen uit waar zij allemaal op letten.

ADRES

Bahialaan 600 C
3065 WC Rotterdam

KVK

56838638

BTW

NL 8523.25.599.B.01