Met ons nieuwe product woningteksten spreekt elke woning meer tot de verbeelding. Middels het geschreven woord trekken wij de potentiële koper over de streep.

Woningteksten

Naast producten die u waarschijnlijk al van ons kent, zoals fotografie en het inmeten met de scanner, schrijven wij nu ook woningteksten. Met elk woord zorgen wij dat de woning steeds meer tot de verbeelding spreekt.

Onze content specialisten gaan op basis van foto’s en een gedetailleerde vragenlijst aan de slag. Hierin wordt gevraagd naar alle unieke verkooppunten van de woning: jaren ’30 elementen? Net verbouwde badkamer? Glas-in-loodramen of duurzaamheidsoplossingen? Al deze details complimenteren de foto’s, video’s en plattegronden. Middels het geschreven woord trekken wij potentiële kopers over de streep.

INFORMATIE AANVRAGEN

Woningtekst

Naast producten die u waarschijnlijk al van ons kent, zoals fotografie en het inmeten met de scanner, schrijven wij nu ook woningteksten. Met elk woord spreekt uw woning steeds meer tot de verbeelding. Middels het geschreven woord trekken wij potentiële kopers over de streep.

Onze content specialisten gaan op basis van foto’s en een gedetailleerde vragenlijst aan de slag. Hierin staan alle belangrijke details over de woning; jaren ’30 elementen? Net verbouwde badkamer? Glas-in-loodramen of duurzaamheidsoplossingen? Dit allemaal wordt meegenomen in de tekst en kan gelden als de unieke verkooppunten.

INFORMATIE AANVRAGEN

Onze klanten aan het woord

Voorbeelden

Onderstaand ziet u twee voorbeelden van de woningteksten van zien24. tijdens het schrijven van de teksten houden wij rekening met uw standaard format en wensen.

INFORMATIE AANVRAGEN

Voorbeelden

Wanneer u de teksten aanklikt, ziet u een voorbeeld van hoe de tekst en vragenlijst eruit zien. tijdens het schrijven van de teksten houden wij rekening met uw standaard format.

Woningteksten ZIEN24
Woningteksten ZIEN24

ADRES

Fascinatio Boulevard 522
2909 VA Capelle aan den IJssel

KVK

56838638

BTW

NL 8523.25.599.B.01