Hoogtefotografie nodigt de online bezoeker uit om de woning nog beter te bekijken. Dankzij het verrassende perspectief biedt het een aantrekkelijke en onderscheidende hoofdfoto. Deze hoogtefoto zal gegarandeerd opvallen op funda!

Hoogtefotografie

Woningfotografie is een uitstekende manier om uw woning op te laten vallen, maar ook om uitnodigend te presenteren op bijvoorbeeld funda. Het is namelijk belangrijk dat u de potentiële koper verrast. Dat element wordt gegarandeerd met behulp van ons product hoogtefotografie! Het product is populair aangezien uit onderzoek blijkt dat het perspectief van een hoogtefoto is aantrekkelijker dan foto’s die vanuit een lager standpunt zijn genomen. De hoogtefotografie vindt plaats vanaf een hoogte van 6 tot 8 meter. Onze hoogtefotografie is daarom de perfecte manier om een woning te presenteren.

Hoogtefotografie geeft daarnaast een duidelijk beeld van de ligging van een woning. Dit aspect is minder aanwezig bij ‘normale’ fotografie. Een hoogtefoto biedt de ideale oplossing wanneer u bijvoorbeeld alle eigenschappen en hoeken van een woning wilt belichten. Dankzij hoogtefotografie worden woningen en hun omgeving op een unieke wijze gepresenteerd. Hoogtefotografie gaat waar woorden tekort schieten.

Meer weten over dit product?

INFORMATIE AANVRAGEN

Hoogtefotografie

Om op te vallen en uw woning uitnodigend te presenteren, is het belangrijk dat potentiële kopers worden verrast. Dat lukt zeker met behulp van ons product hoogtefotografie. Het perspectief van een hoogtefoto is aantrekkelijker dan foto’s die vanuit een lager standpunt zijn genomen. De foto’s worden geschoten op een hoogte van 6 tot 8 meter en zijn de perfecte manier om uw woning van anderen te onderscheiden.

Vaak geeft enkel een ‘normale’ fotoserie geen duidelijk beeld van de ligging van een woning. En omschrijvingen van de buurt in tekst leiden vaak niet tot een goed beeld. Een hoogtefoto biedt de ideale oplossing. Omdat uw woning vanaf 6 tot 8 meter hoogte in beeld wordt gebracht, krijgt een potentiële koper een goed overzicht van de ligging. Uw woning, tuin en omgeving worden met hoogtefotografie op een unieke wijze gepresenteerd. Probeer dat maar eens in woorden te beschrijven.

Meer weten over dit product?

INFORMATIE AANVRAGEN

Hoe werkt het?

Onze hoogtefotografie wordt gemaakt met speciale carbon hoogtestatieven. Deze zijn 8 meter hoog en geven de fotograaf daarom de perfecte controle en stabiliteit. Dankzij het statief kan de fotograaf spectaculaire foto’s vanuit de hoogte schieten. U zult verrast zijn over het resultaat!

Uiteraard kiezen de fotografen de beste plaatsen voor de foto’s uit. Bovendien weten onze professionals precies hoe de foto’s eruit zullen komen te zien. De camera wordt namelijk bediend via een iPad waarmee de fotograaf live ziet welke beelden hij schiet. Onze fotografen schieten daardoor de mooiste foto’s die uw woning op een unieke wijze vastleggen en potentiële kopers op funda over de drempel zullen trekken.

Hoe werkt het?

De hoogtefoto’s worden gemaakt met onze speciale carbon hoogtestatieven. Deze zijn 8 meter hoog en geven de fotograaf de perfecte controle en stabiliteit. Dankzij het statief kan de fotograaf spectaculaire foto’s vanuit de hoogte schieten. U zult verrast zijn over het resultaat!

Uiteraard kiest de fotograaf de beste plaatsen voor de foto’s uit. En hij weet precies hoe de foto’s eruit zullen zien. De camera wordt namelijk bediend via een iPad waarmee de fotograaf live ziet welke beelden hij schiet. Onze fotograaf schiet de mooiste foto’s, die uw woning op prachtige wijze vastleggen en potentiële kopers verbluffen.

Onze klanten aan het woord

Ook samenwerken?

Impressie van onze hoogtefotografie

hoogtefotografie
hoogtefotografie
hoogtefotografie
hoogtefotografie
hoogtefotografie
hoogtefotografie
INFORMATIE AANVRAGEN

IMPRESSIE

ONDERSTAAND VINDT U EEN KLEINE IMPRESSIE VAN REEDS DOOR ONS VERZORGDE HOOGTEFOTOGRAFIE.

ADRES

Fascinatio Boulevard 522
2909 VA Capelle aan den IJssel

KVK

56838638

BTW

NL 8523.25.599.B.01