Hoogtefotografie nodigt de online bezoeker uit om de woning nog beter te bekijken. Dankzij het verrassende perspectief biedt het een aantrekkelijke en onderscheidende hoofdfoto. Deze hoogtefoto zal gegarandeerd opvallen op funda!

Hoogtefotografie

Woningfotografie is een uitstekende manier om uw woning op te laten vallen, maar ook om uitnodigend te presenteren op bijvoorbeeld funda. Het is namelijk belangrijk dat u de potentiële koper verrast. Dat element wordt gegarandeerd met behulp van ons product hoogtefotografie! Het product is populair aangezien uit onderzoek blijkt dat het perspectief van een hoogtefoto is aantrekkelijker dan foto’s die vanuit een lager standpunt zijn genomen. De hoogtefotografie vindt plaats vanaf een hoogte van 6 tot 8 meter. Onze hoogtefotografie is daarom de perfecte manier om een woning te presenteren.

Hoogtefotografie geeft daarnaast een duidelijk beeld van de ligging van een woning. Dit aspect is minder aanwezig bij ‘normale’ fotografie. Een hoogtefoto biedt de ideale oplossing wanneer u bijvoorbeeld alle eigenschappen en hoeken van een woning wilt belichten. Dankzij hoogtefotografie worden woningen en hun omgeving op een unieke wijze gepresenteerd. Hoogtefotografie gaat waar woorden tekort schieten.

Meer weten over dit product?

INFORMATIE AANVRAGEN

Hoogtefotografie

Om op te vallen en uw woning uitnodigend te presenteren, is het belangrijk dat potentiële kopers worden verrast. Dat lukt zeker met behulp van ons product hoogtefotografie. Het perspectief van een hoogtefoto is aantrekkelijker dan foto’s die vanuit een lager standpunt zijn genomen. De foto’s worden geschoten op een hoogte van 6 tot 8 meter en zijn de perfecte manier om uw woning van anderen te onderscheiden.

Vaak geeft enkel een ‘normale’ fotoserie geen duidelijk beeld van de ligging van een woning. En omschrijvingen van de buurt in tekst leiden vaak niet tot een goed beeld. Een hoogtefoto biedt de ideale oplossing. Omdat uw woning vanaf 6 tot 8 meter hoogte in beeld wordt gebracht, krijgt een potentiële koper een goed overzicht van de ligging. Uw woning, tuin en omgeving worden met hoogtefotografie op een unieke wijze gepresenteerd. Probeer dat maar eens in woorden te beschrijven.

Meer weten over dit product?

INFORMATIE AANVRAGEN

Hoe werkt het?

Onze hoogtefotografie wordt gemaakt met speciale carbon hoogtestatieven. Deze zijn 8 meter hoog en geven de fotograaf daarom de perfecte controle en stabiliteit. Dankzij het statief kan de fotograaf spectaculaire foto’s vanuit de hoogte schieten. U zult verrast zijn over het resultaat!

Uiteraard kiezen de fotografen de beste plaatsen voor de foto’s uit. Bovendien weten onze professionals precies hoe de foto’s eruit zullen komen te zien. De camera wordt namelijk bediend via een iPad waarmee de fotograaf live ziet welke beelden hij schiet. Onze fotografen schieten daardoor de mooiste foto’s die uw woning op een unieke wijze vastleggen en potentiële kopers op funda over de drempel zullen trekken.

Hoe werkt het?

De hoogtefoto’s worden gemaakt met onze speciale carbon hoogtestatieven. Deze zijn 8 meter hoog en geven de fotograaf de perfecte controle en stabiliteit. Dankzij het statief kan de fotograaf spectaculaire foto’s vanuit de hoogte schieten. U zult verrast zijn over het resultaat!

Uiteraard kiest de fotograaf de beste plaatsen voor de foto’s uit. En hij weet precies hoe de foto’s eruit zullen zien. De camera wordt namelijk bediend via een iPad waarmee de fotograaf live ziet welke beelden hij schiet. Onze fotograaf schiet de mooiste foto’s, die uw woning op prachtige wijze vastleggen en potentiële kopers verbluffen.

Onze klanten aan het woord

ZIEN24
4.7
Gebaseerd op 581 beoordelingen
Friendly photographers, delivered satisfying result in no time
ayuta nandiska
ayuta nandiska
09:21 31 Jan 23
Zeer mooie, ter zake doende foto,s.Ook de video super.Niets wordt overgeslagen.Zeer tevreden.
Peter Niezing
Peter Niezing
18:00 26 Jan 23
Vorige week een prachtige fotoreportage gemaakt. Enorm vriendelijke en ter zake kundige fotograaf. Het resultaat was boven onze verwachting. Geweldig!!!!
Chris Lagendijk
Chris Lagendijk
22:52 24 Jan 23
Super mooie en realistische foto's hoe het huis eruit ziet
Pascal Matse
Pascal Matse
09:32 24 Jan 23
Gedreven en rustige zeer bekwame fotografen wijzij zeer tevreden .
Joke Voorham
Joke Voorham
08:07 20 Jan 23
Fijne fotograaf, mooie foto's
Lieke Delemarre
Lieke Delemarre
18:07 17 Jan 23
Top service! Heel erg tevreden, bedankt!
Wendy
Wendy
07:18 12 Jan 23
Top kwaliteit foto's en vriendelijk/vakkundig personeel, echt een aanrader !
Marc Slaats
Marc Slaats
17:56 10 Jan 23
Klantvriendelijke tent om je fotoos te laten maken en het inmeten van jouw koopwoning aan over te laten.
Patrick Bogers
Patrick Bogers
20:13 03 Jan 23
Vriendelijk, professioneel, goede service en vooral wat een mooi resultaat! Bedankt aan fotograaf . Professionele fotograf die ruim 2,5 uur aan de gang ging in ons huis. Wij zijn zeer tevreden .
Sadi Alkassab
Sadi Alkassab
17:51 01 Jan 23
Professioneel en leuke fotograaf en prachtige woning presentatie!
margriet schouten
margriet schouten
18:14 14 Dec 22
Een goed bedrijf,en weet waar ze mee bezig zijn.Wij zijn zeer tevreden.En de fotograaf was zeer vriendelijk en kundig👍
Henny S.
Henny S.
18:31 30 Nov 22
Afspraak snel gemaakt en op korte termijn. Afspraak zelf was op tijd, goed en professioneel uitgevoerd. Resultaten binnen 24 uur beschikbaar. Wat een klasse!
Patrick Snippe
Patrick Snippe
15:34 23 Nov 22
Gewoon goed!
Kees Braber
Kees Braber
09:03 23 Nov 22
Geweldige fotografe, vriendelijk, let goed op details
Marian Vermaas
Marian Vermaas
21:44 16 Nov 22
Super gezellige, geduldige en punctuele fotograaf.
Petra Van Steen
Petra Van Steen
18:23 15 Nov 22
Geweldige ervaring met fotograaf en Zien24 team. Mooie reportage van onze woning, zowel foto's alsook video-opnames. Gewoon top!
John Smit
John Smit
19:21 08 Nov 22
Gisteren de fotograaf Melanie aan huis gehad. Voor foto's verkoop van het huis op Funda.- erg professioneel en aardig- nam 3d foto's van het huis, gewone foto's, filmpje en ook nog het scannen met apperatuur voor een plattegrond.- netjes op tijdKan niet anders zeggen, dan 5 sterren waard.
xXDannyNLXx
xXDannyNLXx
08:39 02 Nov 22
Fijne fotograaf met een mooi resultaat
Harm Falk
Harm Falk
17:59 01 Nov 22
Mooie foto's en opnames. De fotograaf is zeer vriendelijk en deskundig. Ook snelle levering van de producten (foto's, films, 360 graden foto's, plattegronden). mooi resultaat
Marco Collee
Marco Collee
17:45 01 Nov 22
Erg vriendelijke en professionele fotograaf met een erg mooi resultaat
marlous eckhardt
marlous eckhardt
17:11 01 Nov 22
Via mijn makelaar Zien24 ingeschakeld om fotos voor Funda te maken.Ik ben zeer tevreden, duidelijke fotos, heldere kleuren, omgeving meegenomen.Mijn fotos zijn gemaakt door Nancy, erg vriendelijk en zeer professioneel. Bedankt Nancy.
marlia janssen
marlia janssen
07:48 30 Oct 22
We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de foto's die zijn gemaakt voor de verkoop van ons huis!
A very nice agency took care of the photos of my apartment that I intend to sell. Photographer lady was very professional and also friendly.The quality of their work is awesome. Highly recommended!
cem ekici
cem ekici
12:58 27 Oct 22
Zien24 heeft ons huis gefotografeerd tbv verkoop. De foto's zijn ontzettend mooi geworden. De fotograaf had goede tips, oog voor detail. Dit alles resulteerde in een professioneel ogende compilatie. Klaar voor verkoop!!
J Teek
J Teek
08:43 27 Oct 22
Wij zijn zeer tevreden over Zien ,perfecte foto's gemaakt ,zeer vriendelijk en prettig wel een fotograaf die Engels sprak ,maar goed uitgelegd wat ze ging doen. In één woord TOP.
prachtige reportage woning, alle tijd en uitleg over apparatuur en hoe de foto het mooist wordt met indelen ruimtes kortom goede aanbeveling voor verkoop van uw woning
hetty tijmensma
hetty tijmensma
10:14 21 Oct 22
Erg goed geholpen en een vriendelijke en kundige fotograaf. En het resultaat was ook erg mooi!!
Nicole Kroes
Nicole Kroes
16:55 19 Oct 22
Mijn ervaring met ZIEN24 is positief. Professioneel en vriendelijk.De fotograaf ging uiterst serieus te werk.
Cees Lodiers
Cees Lodiers
12:51 19 Oct 22
Professionele fotos, veel ervaring.
Christian Vaes
Christian Vaes
16:42 14 Oct 22
10! Professionele foto’s, goede service, conform afspraken.
jannedeleeuw
jannedeleeuw
16:28 05 Oct 22
Supermooie foto’s van de woningVriendelijke en meedenkende fotografe
Josefien Dirkx
Josefien Dirkx
15:22 29 Sep 22
Super vriendelijke, duidelijk communicerende en professionele fotograaf.
Eelco Gelauff
Eelco Gelauff
17:55 27 Sep 22
Fotograaf Giovanni heeft voor de verkoop van onze woning ons huis gefotografeerd.Hierover kunnen we alleen maar complimenteus zijn. Hij was er professioneel en heeft de woning niet beter in beeld kunnen brengen.
Wim van Loosen
Wim van Loosen
08:07 26 Sep 22
Super bedrijf!Erg vriendelijk en de foto's zijn erg mooi!
C Ypma
C Ypma
13:47 25 Sep 22
Goed meegedacht en, niet onbelangrijk, mooie foto’s!
freek Eekhout
freek Eekhout
19:02 22 Sep 22
Prima vent die ons huis in de kaart bracht. Zelf giga geruimd maar hij heeft zeker z'n steentje bijgedragen. De foto die blikvanger zou moeten zijn was niet ons huis maar appartement op ander adres. Binnenkwamen foto video top. Foto's voorzijde aantal overbelicht. Tuinzijde prima.
Randolph E Folmer
Randolph E Folmer
17:27 13 Sep 22
Ben zeer tevredenZeer vriendelijkNiks overhaastGrapje tussen door ook heel leukKan het iedereen aanbevelenToppie
Mooie video en foto's gemaakt van mijn huis die in de verkoop gaat echt SUPER
J.G. Kamphuis
J.G. Kamphuis
19:07 03 Sep 22
Aardige en kundige fotografe. Netjes op tijd en ze nam ruim de tijd. Vooral de foto's binnen zijn mooi geworden. Geen 5 sterren omdat we wel een belangrijke foto van het aangezicht van het appartement missen.
Ineke
Ineke
06:08 01 Sep 22
Aandacht en professionaliteit; zeer tevreden over de kwaliteit van de foto's.
Sheila Meier
Sheila Meier
18:44 31 Aug 22
Super mooie foto's Precies zoals het huis is, ruimtes zijn op de foto niet groter gemaakt,de koper ziet wat hij krijgt. Reëel beeld van de woning.Fotografe was op tijd aanwezig en dacht mee.
Anja Koers
Anja Koers
18:37 31 Aug 22
Snel en heel goed
Joop Lodewijk
Joop Lodewijk
10:01 31 Aug 22
Fotograaf die het vak uitstekend verstaat en zeer goede begeleiding tijdens de opnamen
Ben Van Litsenburg
Ben Van Litsenburg
18:49 30 Aug 22
Top fotograaf, gaat goed met feedback & vragen om
piet cammel
piet cammel
16:55 30 Aug 22
Professioneel, zeer goede foto’s, fotografe Sandra heeft een uitstekend gevoel hoe alles goed weer te geven.
Jan Verhagen
Jan Verhagen
08:28 28 Aug 22
Top fotograaf die prachtige foto's heeft gemaakt van ons huis voor de verkoop.Foto's staan op Funda Eksterstraat 12 4901BB Oosterhout bij TQ makelaar.
Gerard Vereggen
Gerard Vereggen
17:47 27 Aug 22
Schitterende foto’s, snelle service 👍🏻
Lucienne Koomen
Lucienne Koomen
08:04 25 Aug 22
Goed meedenkende fotograaf met aandacht voor de situatie ter plekke. Denkt ook zeker mee om de juiste opstelling te realiseren voor het maken van de foto's.
Cora Niesing-Both
Cora Niesing-Both
20:27 23 Aug 22
Super tevreden over het werk van de fotografe van Zien24. Duidelijke uitleg over hoe ze te werk gaat. De foto’s en 360 foto’s/video’s geven een realistisch beeld van de woning. Een echte aanrader!Owja … Zien24 heeft ook voor ons het energielabel geregeld.
Bart Vels
Bart Vels
17:53 16 Aug 22
Zien24 heeft uitstekende foto's gemaakt, de woning perfect opgenomen. Zeer professioneel en snel. Top service!
Rob Schrijver
Rob Schrijver
07:52 14 Aug 22
Zien 24 heeft foto’s gemaakt van onze woning. We zijn zeer tevreden over de professionaliteit. Fotografe was vriendelijk en correct. Had inzicht en wist in goede samenwerking flink aan te pakken.Het resultaat mag geZIEN worden.
Mia Bocken-Palmans
Mia Bocken-Palmans
13:41 04 Aug 22
Rustige omgeving om te wonen met veel aangelegde fietspaden in de mooie natuur.
Johan de Vries
Johan de Vries
09:12 04 Aug 22
Wij zijn erg tevreden geweest met onze fotografe. Zij liet zien kennis van zaken te hebben en luisterde naar onze wensen. De foto's en filmmateriaal zijn prachtig geworden!
wat een beste peer die Raoul hij heeft onze honden overleefd!ben tevreden over zijn werk houding, netjes en beleefd.absolute aanrader deze jonge man.
Danielle kloetstra
Danielle kloetstra
10:05 01 Aug 22
Wanneer U een perfecte foto reportage verwacht, raden wij U Dirk aan!Deze jonge fotograaf weet waar op gelet moet worden om de perfecte shoots te maken! Hij zorgt ervoor dat U een tevreden opdrachtgever zult zijn!Wanneer U naar kwaliteit zoekt, zoek dan niet verder en neem contact op met ZIEN24, en vraag om fotograaf Dirk uit Eindhoven !Mocht U, of Uw bedrijf ergens een fotoreportage van gemaakt moeten hebben, raden wij U zeker aan om contact op te nemen.Wij kunnen U ervan verzekeren dat U tevreden zult zijn van zijn werken!
Jurgen Geelhoed
Jurgen Geelhoed
18:40 30 Jul 22
Fantastische foto's. Aanrader ! De kosten vallen erg mee als je het resultaat ziet. Voor dat geld moet je niet zelf gaan tobben.
Bert Blomsma
Bert Blomsma
12:02 21 Jul 22
Snel en zeer professioneel!
Peter de Rijke
Peter de Rijke
08:32 21 Jul 22
Zeer professionele aanpak en communicatie. Vakkundige fotografie.Absolute aanbeveling.
Pascal Frehé
Pascal Frehé
17:17 19 Jul 22
Vriendelijk, behulpzaam, professioneel. Wij zijn heel tevreden met de snelle service en met het resultaat, een mooie fotoserie. Top!
2bizi
2bizi
08:16 13 Jul 22
Net personeel ,reeele foto's van de situatie, en goede tips omtrent de styling. Top.
Jan van Geel
Jan van Geel
19:02 12 Jul 22
perfect perfecte service op een zeer hoog niveau, ik raad het aan👍🙂
Julia Wawrzyniak
Julia Wawrzyniak
06:43 08 Jul 22
Jonge, enthousiaste, vriendelijke fotografe, voor wie niks te veel was en mij, in een voor mij onbekende en stressvolle situatie, heel erg op mijn gemak stelde!
Ingrid Van Der Kooij
Ingrid Van Der Kooij
17:11 06 Jul 22
Great service, Nice photos & video, also delivered quickly. Recommended!
Saber Ferjani
Saber Ferjani
21:37 05 Jul 22
js_loader
Ook samenwerken?

Impressie van onze hoogtefotografie

hoogtefotografie
hoogtefotografie
hoogtefotografie
hoogtefotografie
hoogtefotografie
hoogtefotografie
INFORMATIE AANVRAGEN

IMPRESSIE

ONDERSTAAND VINDT U EEN KLEINE IMPRESSIE VAN REEDS DOOR ONS VERZORGDE HOOGTEFOTOGRAFIE.

ADRES

Fascinatio Boulevard 522
2909 VA Capelle aan den IJssel

KVK

56838638

BTW

NL 8523.25.599.B.01