Wij garanderen de snelste oplevering van de markt! Customize uw plattegrond in kleur, richt de plattegrond in, of wilt u zelf toch nog een kleine wijziging doorvoeren? Alles is mogelijk!

Plattegronden

Om een woning zo goed mogelijk in beeld te brengen, kan een plattegrond natuurlijk niet ontbreken. Onze plattegronden geven een 2D beeld van de woning weer. Hierdoor krijgt u een goed overzicht van de verdiepingen, afmetingen en indeling van de woning. Onze plattegronden zijn gemakkelijk te plaatsen op vastgoed aanbieders zoals funda, waardoor uw ranking een boost krijgt: hoe meer producten bij een object, hoe relevanter de woning wordt in de zoekresultaten! Ook is uw product gemakkelijk aan te passen in uw persoonlijke Realworks-account, waar uw wijzigingen meteen worden doorgevoerd op funda.

Onze plattegronden zijn naar uw eigen inzicht op te maken en u kunt kiezen tussen 3 soorten:

  1. Standaard plattegrond (deze is altijd in te kleuren naar eigen keus)
  2. Ingericht met interieur
  3. Ingericht met interieur en omgeving
INFORMATIE AANVRAGEN

Plattegronden

Ons product interactieve plattegrond biedt een 2D (plat) beeld van uw woning of kantoorpand. Dit biedt een potentiële koper de mogelijkheid vanuit verschillende perspectieven de ruimte te bekijken en zelf opnieuw in te delen en/of in te richten.

Onze tekenspecialisten gaan op basis van de door u aangeleverde (bouw)tekening aan de slag. Heeft u geen (bouw)tekening? Geen probleem! Wij kunnen uw woning voor u inmeten volgens de NEN2580-normen. We maken er een schets bij die we kunnen omzetten in een professionele interactieve plattegrond.

INFORMATIE AANVRAGEN

Hoe werkt het?

Vraagt u zich af hoe de productie van onze plattegronden in zijn werk gaat?

Onze accountmanager Willem-Jan legt uit hoe uw plattegrond wordt opgemaakt en wat de mogelijkheden zijn.

Hoe werkt het?

Vraagt u zich af hoe de productie van onze plattegronden in zijn werk gaat?

Onze accountmanager Willem-Jan legt uit hoe uw plattegrond wordt opgemaakt en wat de mogelijkheden zijn.

Onze klanten aan het woord

OOK SAMENWERKEN?

Voorbeelden

Wanneer u de plattegronden aanklikt, wordt er een venster van het tekenprogramma Floorplanner geopend. Hier kunnen online bezoekers uw plattegrond naar wens intekenEN met meubilair om te zien wat de mogelijkheden zijn qua indeling van uw woonruimten.

Voorbeelden

Wanneer u de Plattegronden aanklikt, wordt er een venster van het tekenprogramma Floorplanner geopend. Hier kunnen online bezoekers uw plattegrond naar wens inteken met meubilair om te zien wat de mogelijkheden zijn qua indeling van uw woonruimten.

ADRES

Fascinatio Boulevard 522
2909 VA Capelle aan den IJssel

KVK

56838638

BTW

NL 8523.25.599.B.01