TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT

Onze AVG Verwerkersovereenkomst staat voor u klaar!

NIEUWS   •   5 jun. 2018

Met ingang van 25 mei 2018 geldt de AVG voor Nederland. De AVG is een Europese verordening, die voor alle lidstaten gelijk is en directe werking heeft. In het kort betekent dit dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU).

ZIEN24 is gegevensverwerker van de door de makelaar verstrekte persoonsgegevens. Als makelaar bent u daarom verwerkingsverantwoordelijke en moet er met elke leverancier, waarmee u persoonsgegevens uitwisselt, een verwerkingsovereenkomst afgesloten zijn. Om u echter te ondersteunen in deze juridische uitdaging, hebben wij u geholpen door deze overeenkomst op te stellen. Hiermee verklaren wij dat we de persoonsgegevens van uw klanten op de juiste wijze beschermen en niet zullen gebruiken voor andere doeleinden.

Hoe komt u aan deze getekende overeenkomst?

In uw klantendashboard vindt u vanaf dinsdag 22 mei een popup nadat u bent ingelogd. U regelt de AVG verwerkersovereenkomst in slechts drie eenvoudige stappen.

Zo kunt u altijd aantonen dat ZIEN24 als uw partner zorgvuldig met uw klantgegevens omgaat. Wanneer u de popup heeft weggeklikt kunt u deze weer terughalen door rechtsonder in het scherm te klikken op de button ‘AVG OVEREENKOMST’ (zie onderstaande afbeelding).

Hoe gaat u te werk?

  • Download de door onze juristen vooraf opgestelde verwerkers-overeenkomst via de button ‘DOWNLOAD OVEREENKOMST’ en print deze uit.
  • Vul uw kantoornaam in (pagina 1) en onderteken de overeenkomst (pagina 6). Scan daarna uw document in of maak een goede/scherpe foto.
  • Upload uw ondertekende versie via de upload-tool bij stap 3 en bewaar het door u gescande exemplaar voor uw eigen administratie.

Mocht u vragen hebben over de door ons opgestelde AVG Verwerkersovereenkomst, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

MAYELLA PLOMP
Klantenservice manager

NAAR NIEUWSOVERZICHT

Onze AVG Verwerkersovereenkomst staat voor u klaar!

NIEUWS   •   5 jun. 2018

Met ingang van 25 mei 2018 geldt de AVG voor Nederland. De AVG is een Europese verordening, die voor alle lidstaten gelijk is en directe werking heeft. In het kort betekent dit dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU).

ZIEN24 is gegevensverwerker van de door de makelaar verstrekte persoonsgegevens. Als makelaar bent u daarom verwerkingsverantwoordelijke en moet er met elke leverancier, waarmee u persoonsgegevens uitwisselt, een verwerkingsovereenkomst afgesloten zijn. Om u echter te ondersteunen in deze juridische uitdaging, hebben wij u geholpen door deze overeenkomst op te stellen. Hiermee verklaren wij dat we de persoonsgegevens van uw klanten op de juiste wijze beschermen en niet zullen gebruiken voor andere doeleinden.

Hoe komt u aan deze getekende overeenkomst?

In uw klantendashboard vindt u vanaf dinsdag 22 mei een popup nadat u bent ingelogd. U regelt de AVG verwerkersovereenkomst in slechts drie eenvoudige stappen.

Zo kunt u altijd aantonen dat ZIEN24 als uw partner zorgvuldig met uw klantgegevens omgaat. Wanneer u de popup heeft weggeklikt kunt u deze weer terughalen door rechtsonder in het scherm te klikken op de button ‘AVG OVEREENKOMST’ (zie onderstaande afbeelding).

Hoe gaat u te werk?

  • Download de door onze juristen vooraf opgestelde verwerkers-overeenkomst via de button ‘DOWNLOAD OVEREENKOMST’ en print deze uit.
  • Vul uw kantoornaam in (pagina 1) en onderteken de overeenkomst (pagina 6). Scan daarna uw document in of maak een goede/scherpe foto.
  • Upload uw ondertekende versie via de upload-tool bij stap 3 en bewaar het door u gescande exemplaar voor uw eigen administratie.

Mocht u vragen hebben over de door ons opgestelde AVG Verwerkersovereenkomst, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

MAYELLA PLOMP
Klantenservice manager