Vergroot uw online zichtbaarheid en bereik potentiële verkopers.

Social Media Management

Social media is niet meer weg te denken uit de gemiddelde online marketingstrategieën. Wij geloven dan ook in datagedreven marketing en het optimale gebruik van social media. Dankzij deze strategie zal dit zorgen voor een hoger aantal verkopers via uw kantoor. De basis ligt in een gedegen strategie, testen en maandelijks optimaliseren.

We zetten gezamenlijk met u een strategie uit waarin één ding centraal staat: hoe bereiken we uw doelgroep en zorgen we daardoor voor meer aanbod. Wij helpen u bovenaan te komen staan bij potentiële verkopers in uw werkgebied.

DOWNLOAD ONZE SOCIAL-TIPS
SPARREN OVER DE MOGELIJKHEDEN?

Hoe werk het?

Bent u benieuwd hoe wij uw online zichtbaarheid vergroten? Of wilt u meer weten over onze werkwijze? Onze content manager legt het uit in deze video!

Onze klanten aan het woord

Voorbeelden social video’s

ONDERSTAAND VINDT U ENKELE VOORBEELDEN VAN REEDS DOOR ONS VERZORGDE SOCIAL MEDIA VIDEO’S. MEER VOORBEELDEN EN INFORMATIE OVER DIT PRODUCT?

DOWNLOAD ONZE SOCIAL-TIPS
VRAAG INFORMATIE AAN

Voorbeelden social video’s

ONDERSTAAND VINDT U ENKELE VOORBEELDEN VAN REEDS DOOR ONS VERZORGDE SOCIAL MEDIA VIDEO’S. MEER VOORBEELDEN EN INFORMATIE OVER DIT PRODUCT?

VRAAG INFORMATIE AAN

PREMIUM-BEZICHTIGINGEN

Met onze PREMIUM-bezichtigingen halen we alles uit de kast om verschillende objecten van jullie kantoor te promoten. Voor de verkoper een mooie extra promotie-tool, voor uw kantoor een mooie wijze om aan potentiële verkopers te tonen wat jullie uit de kast halen bij de promotie van jullie aanbod.

WIJKVIDEO’S

Door het opnemen van wijkvideo’s tonen we potentiële verkopers op een ludieke wijze jullie betrokkenheid bij de promotie van hun woonwijk en woning. Ook zoeken wij samenwerkingen met lokale ondernemers, dit toont aan dat jullie betrokken zijn bij de promotie van de wijk.

Kantoorvideo’s

Met een kantoorvideo laten we de gezichten achter uw makelaarskantoor zien én uw werkgebied. Zo filmen we niet alleen op jullie kantoor, maar ook bij woningen in de buurt. Alles om uw kantoor zo goed mogelijk in beeld te brengen! Zo weten potentiële klanten precies met wie ze gaan werken.

ACTUALITEITEN

Ook spelen we in op actualiteiten. Neem bijvoorbeeld de opening van een nieuwe vestiging, een informatie-avond over de start van een nieuw woningbouwproject, of zoals in dit voorbeeld het prachtige schaatsweer waar een makelaar in Friesland natuurlijk niet omheen kan!

Makelaar aan het woord

Met onze ‘Makelaar aan het woord’-video’s geven we inzichten in de woningmarkt en/of vertellen we meer over uw kantoor. We blikken terug en kijken vooruit. Toon jullie kennis van de woningmarkt en laat potentiële verkopers zien dat ze met vertrouwen hun woning bij jullie kunnen aanbieden.

VRAAG INFORMATIE AAN

PREMIUM-bezichtigingen

Met onze PREMIUM-bezichtigingen halen we alles uit de kast om verschillende objecten van jullie kantoor te promoten. Voor de verkoper een mooie extra promotie-tool, voor uw kantoor een mooie wijze om aan potentiële verkopers te tonen wat jullie uit de kast halen m.b.t. de promotie van jullie aanbod.

WIJKVIDEO’S

Door het opnemen van wijkvideo’s tonen we potentiële verkopers op ludieke wijze jullie betrokkenheid bij de promotie van hun woonwijk en woning.

Makelaar aan het woord

Met onze ‘Makelaar aan het woord’-video’s geven we inzichten in de woningmarkt en/of vertellen we meer over uw kantoor. We kijken naar het heden en het verleden. Toon jullie kennis van de woningmarkt en laat potentiële verkopers zien dat ze met vertrouwen hun woning bij jullie kunnen aanbieden.

ACTUALITEITEN

Uiteraard spelen we in op actualiteiten. Neem bijvoorbeeld openingen van nieuwe vestigingen of de start van een nieuwbouwproject met een informatie-avond. Of zoals in dit voorbeeld het prachtige schaatsweer waar een makelaar in Friesland natuurlijk niet omheen kan!

360-BEZICHTIGINGEN

Middels 360-bezichtigingen tonen we de innovativiteit van uw kantoor. Jullie nemen potentiële kopers mee naar locatie, waar 360-graden in de rondte kan worden gekeken. Een techniek die nog in de kinderschoenen staat, maar jullie zijn er als eerste bij! De kijker kijkt in de rondte door zijn/haar mobiele telefoon te draaien (alleen op Facebook) of door het scherm te verslepen met een muis.

ADRES

Fascinatio Boulevard 522
2909 VA Capelle aan den IJssel

KVK

56838638

BTW

NL 8523.25.599.B.01