TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT

Ons nieuwe planningsysteem staat LIVE!

NIEUWS   •   12 jul. 2018

Het is zover, we hebben er maanden aan gebouwd en het gaat nu eindelijk gebeuren: ons eigen planningsysteem gaat live. Wat betekent dit voor u? De wijze waarop u nu online in kunt plannen ziet er visueel overzichtelijker uit en werkt een stuk sneller.

Wat is er veranderd?

Allereerst is de widget visueel anders dan u gewend bent. Het belangrijkste verschil is dat er een weekoverzicht getoond wordt, waardoor u direct meer keuzemogelijkheden krijgt. Daarnaast ziet u bij de beschikbare data de namen van de fotografen uit uw regio staan. Op deze wijze weet u direct bij welke fotograaf en/of inmeter uw afspraak wordt ingeschoten.*

*LET OP: De naam van de fotograaf is géén garantie. Door onverwachte omstandigheden, kan het zo zijn dat we genoodzaakt zijn een andere fotograaf te sturen.

De voordelen van een eigen gebouwd systeem?
Wij kunnen de routes nog efficiënter indelen, waardoor er meer afspraakmogelijkheden zijn dan voorheen. U zult dit merken aan de grotere hoeveelheid beschikbare data. Daarnaast ziet u (zoals in onderstaande visual) de namen van onze fotografen staan, en kunnen we bijvoorbeeld ook BOG gemakkelijker onderscheiden van woningen.

Gaat er iets niet goed bij het inplannen?
U stuurt eenvoudig via de button ‘LIVE-chat’ een bericht naar onze klantenservice afdeling. Zij helpen u direct verder en zorgen ervoor dat uw afspraak in ons systeem komt te staan.

Wij zijn er zeker van dat u positief verschil zult merken. Mocht u toch problemen ervaren of feedback/suggesties hebben, dan horen wij dat uiteraard graag!

Team ZIEN24

NAAR NIEUWSOVERZICHT

Ons nieuwe planningsysteem staat LIVE!

NIEUWS   •   12 jul. 2018

Het is zover, we hebben er maanden aan gebouwd en het gaat nu eindelijk gebeuren: ons eigen planningsysteem gaat live. Wat betekent dit voor u? De wijze waarop u nu online in kunt plannen ziet er visueel overzichtelijker uit en werkt een stuk sneller.

Wat is er veranderd?

Allereerst is de widget visueel anders dan u gewend bent. Het belangrijkste verschil is dat er een weekoverzicht getoond wordt, waardoor u direct meer keuzemogelijkheden krijgt. Daarnaast ziet u bij de beschikbare data de namen van de fotografen uit uw regio staan. Op deze wijze weet u direct bij welke fotograaf en/of inmeter uw afspraak wordt ingeschoten.*

*LET OP: De naam van de fotograaf is géén garantie. Door onverwachte omstandigheden, kan het zo zijn dat we genoodzaakt zijn een andere fotograaf te sturen.

De voordelen van een eigen gebouwd systeem?
Wij kunnen de routes nog efficiënter indelen, waardoor er meer afspraakmogelijkheden zijn dan voorheen. U zult dit merken aan de grotere hoeveelheid beschikbare data. Daarnaast ziet u (zoals in onderstaande visual) de namen van onze fotografen staan, en kunnen we bijvoorbeeld ook BOG gemakkelijker onderscheiden van woningen.

Gaat er iets niet goed bij het inplannen?
U stuurt eenvoudig via de button ‘LIVE-chat’ een bericht naar onze klantenservice afdeling. Zij helpen u direct verder en zorgen ervoor dat uw afspraak in ons systeem komt te staan.

Wij zijn er zeker van dat u positief verschil zult merken. Mocht u toch problemen ervaren of feedback/suggesties hebben, dan horen wij dat uiteraard graag!

Team ZIEN24